Βαθμολογία

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ντέρμπι στην Ελασσόνα (PICS)

Ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι διεξήχθη την Κυριακή (4/12) στην φιλόξενη Ελασσόνα. Ο τοπικός Π.Ο.Ε. αντιμετώπισε τον Δωτιέα Αγιάς στο Λαρισινό ντέρμπι.

Αποστολή στην Ελασσόνα: Χρήστος Γκατζούλης

Το ματς διεξήχθη στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής (2ος όμιλος) με τις δύο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις στο τελικό 1-1. Το ματς παρακολούθησε αρκετός κόσμος από την Ελασσόνα αλλά βρέθηκαν στο γήπεδο και φίλαθλοι της Αγιάς.

Η αναμέτρηση κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, με τον Π.Ο.Ε. να ανοίγει το σκορ στα πρώτα λεπτά της επανάληψης και τον Δωτιέα να ισοφαρίζει λίγο πριν το τέλος. Χαρακτηριστικό του αγώνα και τα δύο γκολ σημειώθηκαν από δύο νέα, ταλαντούχα και φιλόδοξα παιδιά (Καραμούλας – Αναδολού).

Ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι με δυνατές μονομαχίες. Οι δύο ομάδες μόχθησαν για το τρίποντο αλλά στο τέλος απέσπασαν από έναν βαθμό. Ένα αποτέλεσμα που δεν αφήνει ικανοποιημένους τους γηπεδούχους του κ. Νίκου Φώλλα, ενώ από την άλλη ο Δωτιέας απέσπασε τον πρώτο του βαθμό στο ντεμπούτο του κ. Χρήστου Καπελιάνη και πήρε ψυχολογία για την συνέχεια.

Το ματς δεν είχε πολλές φάσεις στο πρώτο μέρος, με τις δύο ομάδες να παίζουν ένα παιχνίδι κέντρου με δυνατές μονομαχίες. Στο 23’ ένα σουτ του Κοντοθανάση πέρασε ψηλά άουτ, ενώ πέντε λεπτά μετά, φάουλ εκτέλεσε ο Κοντοθανάσης και πάλι, η μπάλα στα χέρια του τερματοφύλακα Πατέτσου.

Στο 41’ ο Δρόσος για την Αγιά ξέφυγε στην αντεπίθεση, μπήκε στην περιοχή από δεξιά, έκανε το σουτ, η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Δύο λεπτά μετά, αναστάτωση μέσα στην περιοχή του Π.Ο.Ε., η μπάλα έφτασε στον Βλησσαρούλη, ο ίδιος έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε άουτ.

Τελευταία φάση στο πρώτο μέρος στο 44’ όταν ο Τάρτας έκοψε τον Κωστούλα πριν ολοκληρώσει την ενέργειά του σε κόρνερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Π.Ο.Ε. ανέβασε «στροφές» και στο 50’ είχε την πρώτη του καλή στιγμή. Κωστούλας και Μουλτσιάς είχαν διπλή χαμένη ευκαιρία, με την μπάλα να καταλήγει σε κόρνερ μετά από κόντρες.

Με την συμπλήρωση μίας ώρας ωραία ενέργεια από δεξιά του νεαρού Γιώργου Καραμούλα που με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-0.

Στο 79’ Βλησσαρούλης – Δρόσος έχασαν διπλή ευκαιρία να σκοράρουν, με τον Γούπο και τους αμυντικούς του Π.Ο.Ε. να διώχνουν πριν η μπάλα περάσει την εστία.

Για να φτάσουμε στο 87’ όταν ο νεαρός Δημήτρης Αναδολού της Αγιάς έπιασε ένα δυνατό ευθύβολο σουτ εκτός περιοχής με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα για το 1-1.

Στο 93’ τελευταία προσπάθεια για τον Π.Ο.Ε., ο Ματούλας έκανε το σουτ, εντυπωσιακά σε κόρνερ έδιωξε ο τερματοφύλακας της Αγιάς.

Π.Ο.Ε. (Νίκος Φώλλας): Γούπος, Καραμούλας, Νταμπώσης, Τσάτσος, Περτζιόνι, Κοντοθανάσης, Ματούλας, Ντουλάγκ (87’ Βλαχάκης), Κωστούλας, Κουκούλης (46’ Καραγκούνης), Ιγγλέζος (46’ Μουλτσιάς).

Δωτιέας Αγιάς (Χρήστος Καπελιάνης): Πατέτσος, Γιαννακόπουλος, Κορτσάρι (64’ Σταθάκος), Τάρτας, Ντελής (53’ Αναδολού), Ντακούλας, Λαβαντσιώτης (70’ Παϊτέρης), Δρόσος, Βλησσαρούλης, Τσακάλι, Χατζής Θ. (70’ Αποστολάκης).

Διαιτητική τριπλέτα: Τσάνης (Κοζάνης), Καλορογιάννης (Πιερίας), Δρουδάκης (Γρεβενών).