Βαθμολογία

«Βλέπει» Κούστα στη θέση Ογκμποε

Το θέμα του αντικαταστάτη του Μάριου Όγκμποε, ο οποίος θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για δύο περίπου μήνες λόγω τραυματισμού, απασχολεί έντονα την ΑΕΛ. Ακολουθεί το παιχνίδι με τον Θεσπρωτό και ο στόχος για τους «βυσσινί» είναι ένας και μοναδικός, δηλαδή η νίκη που θα τους διατηρήσει σε τροχιά ανόδου.

Η ΑΕΛ χάνει τον πρώτο σκόρερ του ομίλου και σίγουρα αυτό δημιουργεί έντονο πονοκέφαλο στον τεχνικό Παναγιώτη Γκουτσίδη, ο οποίος προσπαθεί να βρει την καλύτερη δυνατή λύση προκειμένου η ομάδα επιθετικά να διατηρήσει την αποτελεσματικότητά της. Δοκιμές επιθετικών σχημάτων και παικτών γίνονται σε κάθε προπόνηση, με τις τελευταίες ενδείξεις να κλίνουν προς τον Κούστα που επιστρέφει και ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα των προπονήσεων, που σημαίνει ότι η πιθανότητα να ξεκινήσει βασικός στον αγώνα με τον Θεσπρωτό είναι πολύ μεγάλη.

Παράλληλα, ωστόσο, ο τεχνικός της ΑΕΛ εξετάζει και τη λύση του Πεντρόσο, που σκόραρε στο ματς με τον Απόλλωνα Λάρισας και βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, ενώ και το όνομα του νεαρού Τσουμάνη που θέλει να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που θα του δοθούν «παίζει» για τη συγκεκριμένη θέση.
Από κει και πέρα η θέση του σέντερ φορ αναμένεται να απασχολήσει τους «βυσσινί» και κατά τη μεταγραφική περίοδο του χειμώνα, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα κινηθούν για την απόκτηση ποδοσφαιριστή στη συγκεκριμένη θέση, όπως και ενός επιτελικού μέσου.

Πηγή: Ελευθερία