Βαθμολογία

Το τρίτο ημίχρονο από το Καρπενήσι

Το πρώτο εκτός έδρας «τρίποντο» του πέτυχε ο Αχιλλέας Φαρσάλων, που νίκησε στο Καρπενήσι τον ΑΠΟΚ με 1-3. Ο αγώνας διεξήχθη την Κυριακή (4/3) στο Δημοτικό στάδιο Καρπενησίου και άρχισε στις 3 το μεσημέρι. Ήταν στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής, έγινε κάτω από ηλιοφάνεια καλές καιρικές συνθήκες και παρουσία περίπου 80 θεατών.

Τάκης Παραφέστας (Αχιλλέας Φαρσάλων): «Πιστεύω ότι έγινε ένα καλό παιχνίδι και από τις δυο ομάδες. Προσπαθήσανε να παίξουν για το γόητρο τους και την ιστορία τους.

Εμείς από την πλευρά μας παρουσιαστήκαμε στο πρώτο ημίχρονο πολύ μουδιασμένοι, γιατί προερχόμασταν από δυο συνεχόμενα παιχνίδια, ένα πρωταθλήματος και ένα κυπέλλου, μέσα σε κακό αγωνιστικό χώρο μέσα στην λάσπη και αυτό επηρέασε την απόδοση μας στην αρχή. Στην επανάληψη ήμασταν καλύτεροι και πιστεύω ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο.

Εύχομαι στην ομάδα του Βελουχίου καλή συνέχεια και εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια μας να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και ο στόχος που έχουμε τώρα είναι να κατακτήσουμε και το κύπελλο της ΕΠΣ Λάρισας.»

*Ο προπονητής του ΑΠΟΚ Γιάννης Φλωράκης δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση.