Βαθμολογία

Άτυ«Χ»η η κ-17, 2-2 κόντρα στον ΠΑΟΚ (PICS)

Ισόπαλο με σκορ 2-2 ολοκληρώθηκε το σημερινό (24/2) παιχνίδι της κ-17 της ΑΕΛ με την αντίστοιχη του ΠΑΟΚ στο γήπεδο των Δένδρων για την 22η αγωνιστική.

Ένα παιχνίδι στο οποίο η ομάδα του Ζήση Ζιάγκα ήταν καλύτερη και με πρωταγωνιστή τον Μάριο Φουρκιώτη πέτυχε δυο τέρματα, όμως δυο στιγμές αδράνειες έφεραν τα δυο τέρματα του ΠΑΟΚ και έτσι το παιχνίδι ολοκληρώθηκε στην ισοπαλία. Σε ένα ματς το οποίο διεξήχθη σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο.

Η ΑΕΛ παρότι βρέθηκε να χάνει με 0-1, ανέτρεψε την εις βάρος της κατάσταση, έφτασε στο 2-1 και είχε τις ευκαιρίες και για το 3-1 προκειμένου να «καθαρίσει» το παιχνίδι, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε και ο ΠΑΟΚ, που δεν δικαιολόγησε την βαθμολογική του θέση, το εκμεταλλεύτηκε και έφτασε στο 2-2. Μετά και με τις αλλαγές που έγιναν συν την κούραση, το αποτέλεσμα δεν άλλαξε.

Με την συμπλήρωση του ημιώρου ο Σπαρτιάτης εκμεταλλεύτηκε αδράνεια του Σουλούκου και με σουτ έκανε το 0-1 για τον ΠΑΟΚ, με την ομάδα του Ζήση Ζιάγκα να απαντά στο 35' όταν ο Μάριος Φουρκιώτης με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-1 που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 60' ο Φουρκιώτης, μετά από ασυνεννοησία στην άμυνα του ΠΑΟΚ έγινε κάτοχος της μπάλας και με σουτ με δεύτερη προσπάθεια από το ύψος του πέναλτι έβαλε την ΑΕΛ σε θέση οδηγού. Όμως στο 79' σε μια φάση που η μπάλα κόλλησε στο έδαφος, οι αμυνόμενοι της ΑΕΛ ξεγελάστηκαν και ο Σπαρτιάτης με κεφαλιά έκανε το 2-2 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός του σκόρερ Μάριου Φουρκιώτη πολύ καλό παιχνίδι έκαναν και οι Πινακάς, Καμπέρης, Μαλάκος.

Διαιτησία: Μπεκιάρης (Στεφανής, Κανιούρας)

ΑΕΛ (Ζήσης Ζιάγκας): Σουλούκος, Μπουζούκης (63' Κουσκουρίδας), Μαλάκος (84' Έξαρχος), Φουρκιώτης Χ., Τέλιος, Παπακωνσταντίνου, Μιλτιάδης (73' Κοντογιώργος), Καμπέρης (88' Κόφφας), Φουρκιώτης Μ. (70' Τσουμάνης), Πινακάς, Πετάνι.

ΠΑΟΚ (Αλέξανδρος Αλεξιάδης): Ταλιχμανίδης, Ατματζίδης (75' Νταΐκο), Μουτζούρης, Βουτσάς, Θεοδωρίδης, Πουρνάρας, Κορέας, Αβεντισιάν (46' Στοΐνοβιτς), Τσέλιος (40' Καλουτσικίδης), Σαπουντζής (60' Μπούμπας), Σπαρτιάτης.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ - ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΟΜΑΚΟΣ