Βαθμολογία

Δύσκολο ματς ο Ηρακλής, εντός ο Οικονόμος

Στην 22η αγωνιστική, η οποία θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο (24/2), έχει φτάσει αισίως το πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΛ DeTox και οι μάχες σε κορυφή και ουρά καλά.

Μια αγωνιστική πριν την "μητέρα" όλων των μαχών στο φετινό πρωτάθλημα, Ηρακλής Λάρισας και Οικονόμος Τσαριτσάνης θέλουν νίκες προκειμένου να πάνε χωρίς απώλειες στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής στην έδρα του Γηραιού, 47 βαθμοί αυτή τη στιγμή οι δυο ομάδες.

Σαφώς δυσκολότερο έργο έχει η ομάδα του Γιάννη Τσακμακίδη η οποία αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Σμόλικα Φαλάνης ο οποίος με 39 βαθμούς θα προσπαθήσει να κάνει ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα, μετά από αυτό της προηγούμενης αγωνιστικής και την ισοπαλία στην έδρα του Οικονόμου. Για την ομάδα του κ. Τσακμακίδη δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης και ενόψει όπως είπαμε του αγώνα που ακολουθεί με την Τσαριτσάνη.

Ο Οικονόμος, που μεσοβδόμαδα νίκησε στο εξ αναβολής την Νέα Πολιτεία, αντιμετωπίζει στην έδρα του τον Κίσσαβο Συκουρίου, ο οποίος έχει συγκεντρώσει 33 βαθμούς. Η ομάδα του Κώστα Κατσάρα στοχεύει φυσικά στη νίκη και με την ελπίδα στραβοπατήματος του Ηρακλή προκειμένου να πάει με προβάδισμα είτε 2, είτε 3 βαθμών στην έδρα των "κυανολεύκων", ενώ το Συκούριο αποτελεί πάντα έναν υπολογίσιμο και δύσκολο αντίπαλο.

Όσον αφορά την ουρά και την μάχη της παραμονής στην κατηγορία ξεχωρίζει το παιχνίδι της Δήμητρας Γιάννουλης (23β.) κόντρα στην Δόξα Βλαχογιαννίου (18β.) εκεί όπου η Δήμητρα θέλει τη νίκη στο ντεμπούτο του Νίκου Ανδρέου στον πάγκο, ενώ η ομάδα του Νίκου Φακίτσα θέλει το τρίποντο προκειμένου να ανέβει και άλλο βαθμολογικά. Ενδιαφέρον παιχνίδι επίσης για την ουρά και αυτό στα Βούναινα, ανάμεσα στην τοπική ομάδα που έχει 22 βαθμούς και τον Δωτιέα Αγιάς που έχει 27.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αναμετρήσεων της 22ης αγωνιστικής της Α' ΕΠΣΛ DeTox:

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου

15:30

Τύρναβος 2005 - ΠΟ Ελασσόνας

Αετός Αμυγδαλέας - Φαλανιακός

ΑΕ Βουναίνων - Δωτιέας Αγιάς

Αστραπή Ν. Πολιτείας - Λάρισα 2012

Δήμητρα Γιάννουλης - Δόξα Βλαχογιαννίου

Σμόλικας Φαλάνης - Ηρακλής Λάρισας

Δόξα Αργυροπουλίου - Δαμασιακός

Οικονόμος Τσαριτσάνης - Κίσσαβος Συκουρίου

και η μέχρι στιγμής βαθμολογία:

1. Οικονόμος Τσαριτσάνης 47

2. Ηρακλής Λάρισας 47

3. Σμόλικας Φαλάνης 39

4. Δόξα Αργυροπουλίου 37

5. ΠΟ Ελασσόνας 36

6. Αετός Αμυγδαλέας 34

7. Κίσσαβος Συκουρίου 33

8. Λάρισα 2012 28

9. Δαμασιακός 28

10. Δωτιέας Αγιάς 27

11. Δήμητρα Γιάννουλης 23

12. Τύρναβος 2005 23

13. Βούναινα 22

14. Φαλανιακός 20

15. Δόξα Βλαχογιαννίου 18

16. Αστραπή Νέας Πολιτείας 5