Βαθμολογία

Τέσσερις κίτρινες, τέταρτη για Γουάλας

Με τέσσερις κίτρινες ολοκληρώθηκε για την ΑΕΛ το χθεσινό (19/2) παιχνίδι της ΑΕΛ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό για την 22η αγωνιστική της Super League.

Την κίτρινη κάρτα του ρέφερι Δημήτρη Στυλιαρά αντίκρισαν οι Άντονι Φατιόν, Εμάνουελ Περόνε, Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβιτς και Φερνάντο Γουάλας με τον τελευταίο να συμπληρώνει επτά, ενώ άλλοι δυο είναι πλέον στο όριο.

Επτά κίτρινες συμπλήρωσε ο Γουάλας ο οποίος και θα πρέπει να απουσιάσει σε δυο από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια της ΑΕΛ τα οποία είναι κατά σειρά με Πλατανιά (εντός), Λεβαδειακό (εκτός), Κέρκυρα (εντός) και Απόλλων Σμύρνης (εκτός).

Ο Φατιόν έφτασε τις 12 κίτρινες και αν αντικρίσει ακόμα μια θα πρέπει να εκτίσει σε δυο παιχνίδια ποινή τιμωρίας και ενώ θυμίζουμε ότι ο Αλβανός μέσος της ΑΕΛ θα απουσιάσει από τα δυο προσεχή παιχνίδια των "βυσσινί" με Πλατανιά στο AEL FC ARENA και Λεβαδειακό στην Βοιωτία.

Στο όριο του να χάσει ένα παιχνίδι είναι ο Μιλοσάβλιεβιτς που έφτασε τις τρεις, ενώ τέλος πέμπτη κίτρινη για τον Περόνε που προς το παρών δεν τον επηρεάζει σε κάτι.

Αναλυτικά οι κίτρινες κάρτες των παικτών της ΑΕΛ:

Φατιόν: 12

Γουάλας: 7

Γκόλιας: 6

Λαγός: 5

Ζίζιτς: 5

Περόνε: 5

Αγκάνοβιτς: 4

Κρίσμαν: 4

Ρέντζας: 4

Ντέλετιτς: 4

Φάρκας: 3

Μιλοσάβλιεβιτς: 3

Ναζλίδης: 2

Μπόζοβιτς: 2

Μασούρας: 2

Χούμπτσεφ: 2

Λεοζίνιο: 2

Ανδρεόπουλος: 1

Αναστασόπουλος: 1

Ναβάρο: 1

Κούσας: 1

Γιοβάνοβιτς: 1

Μλαντένοβιτς: 1

Γκόϊκοβιτς: 1

και οι κόκκινες:

Αγκάνοβιτς: 1