Βαθμολογία

«Χόρεψε» η Αστραπή Δελερίων (PICS)

Η Αστραπή Δελερίων πραγματοποίησε την ετήσια χοροεσπερίδα της, το Σάββατο (3/2) στο δημοτικό σχολείο του χωριού, το οποίο έχει δοθεί από τον Δήμο Τυρνάβου εδώ και πέντε χρόνια ώστε να διοργανώνονται οι εκδηλώσεις για πολλαπλές χρήσεις.

Της Βάσως Γκατζούλη

Η ομάδα των Δελερίων μετέχει στο πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΛ και προσπαθεί για το καλύτερο δυνατό. Η διοίκηση της ομάδας, με τον πρόεδρο κ. Χρήστο Μπαλατσό, τον προπονητή κ. Βασίλη Γιοβανόπουλο, καθώς και τους ποδοσφαιριστές έδωσαν την παρουσία τους σε αυτή την όμορφη βραδιά.

Από την τοπική αυτοδιοίκηση, παρόντες ήταν ο πρόεδρος της Κοινότητας Δελερίων κ. Θωμάς Γκότσης καθώς και ο πρόεδρος της Κοινότητας Ροδιάς κ. Κώστας Κουτσονάκος και η κυρία Σοφία Μίγα – Ζερβού που είναι δημοτικός σύμβουλος Τυρνάβου, επίσης βρέθηκε ο κ. Αστέριος Ροντούλης που είναι αντιπολίτευση στον Δήμο Τυρνάβου.

Από την ΕΠΣΛ, παρευρέθησαν ο πρόεδρος κ. Δημήτρης Μπουχλαριώτης, το μέλος της επιτροπής διαιτησίας κ. Κώστας Κουρδής, καθώς και οι διοικητικοί της ΕΠΣΛ κ. Βασίλης Νταβαρούκας και ο κ. Τάκης Γιοβανόπουλος.

Το φαγητό ήταν πλούσιο, η διοίκηση της Αστραπής Δελερίων ευχαριστεί το κρεοπωλείο του κ. Χρήστου Κουτίνα, καθώς και τα «Χοιρινά Μπουχλαριώτη» για την χορηγία τους, καθώς και τα οινοποιεία των κυρίων Δημητρίου Πούρικα και Δημητρίου Κοψοδήμου.

Η ορχήστρα του κ. Βαγέλη Πέγιου ήταν καταπληκτική και έτσι ξεσήκωσε όσους βρέθηκαν μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες με χορό και τραγούδι.  

Το athleticlarissa ήταν εκεί και σας μεταφέρει χαρακτηριστικές εικόνες…