Βαθμολογία

Βαριά ήττα για τον Αχιλλέα Φαρσάλων

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων γνώρισε βαριά ήττα στον Βόλο από τον τοπικό ΝΠΣ με σκορ 6-2. Οι παίκτες του Τάκη Παραφέστα πήραν το προβάδισμα στο 4’, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, αφού οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το πρώτο μέρος με σκορ 4-2.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι δεν άφησαν περιθώρια αμφισβήτησης και με γκολ του Ηλιόπουλου και του Καμπαγέρο έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους επί της φιλότιμης ομάδας του Τάκη Παραφέστα.

Το φιλμ του αγώνα

4’ 0-1. Ο Νεμπεγλέρας εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά, στο δεύτερο δοκάρι ο Τλούπας με κεφαλιά θα κάνει το 0-1.

9’ 1-1. Συρτή σέντρα του Ζέρη από τα δεξιά, η μπάλα θα περάσει από Ζέρη και Χάμο, θα φτάσει στον αμαρκάριστο Δεμηρτζόγλου που με πλασέ στην κενή εστία θα ισοφαρίσει για τον ΝΠΣ Βόλος.

11’ 2-1. Κόρνερ με τον Πίτου Γκαρσία από τα αριστερά, στην κίνηση το σουτ του Μάντζη και 2-1 για τον ΝΠΣ Βόλος.

17’ 2-2. Ο Νεμπεγλέρας θα γεμίσει με σέντρα στην περιοχή των γηπεδούχων, η μπάλα θα περάσει απ’ όλους, θα φτάσει στον Μάρκου που με πλασέ θα ισοφαρίσει για τον Αχιλλέα Φαρσάλων.

28’ 3-2. Ο Πίτου Γκαρσία εκτέλεσε με σέντρα το φάουλ από τα δεξιά, πιο ψηλά απ’ όλους ο Γκαλίτσιος με κεφαλιά θα δώσει και πάλι προβάδισμα στην ομάδα του.

33’ 4-2. Ο Πίτου Γκαρσία θα κάνει τη σέντρα από μέσα δεξιά, ο Καραμπούζης στην προσπάθειά του να διώξει θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

52’ Σουτ του Μάντζη από πλάγια θέση στην περιοχή των φιλοξενούμενων, άουτ θα καταλήξει η μπάλα.

55’ 5-2. Πέναλτι θα δείξει ο διαιτητής σε τράβηγμα του Μάρκου στον Ηλιόπουλο μετά από πάσα στην πλάτη της άμυνας από τον Τζελίδη. Την εκτέλεση θα αναλάβει ο Ηλιόπουλος γράφοντας το 5-2.

67’ Ο Χατζής θα επωφεληθεί από την λάθος απομάκρυνση της άμυνας των γηπεδούχων, θα βρει τον διάδρομο προς τα καρέ του Μπουργάνη, όμως το σουτ που θα κάνει θα περάσει ψηλά άουτ.

69’ Δοκάρι για τον ΝΠΣ Βόλος. Ο Σαλαμούρας με βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας θα βγάλει σε θέση τετ α τετ τον Ζέρη, ο Χάμος θα βγει νικητής της μονομαχίας, ο Μηλιώτης θα πάρει το ριμπάουντ θα κάνει τη συρτή σέντρα από τα δεξιά, η μπάλα θα στρωθεί στον Κολλά μετά την ασθενή απόκρουση του Χάμου, όμως ο νεαρός επιθετικός θα σημαδέψει το οριζόντιο δοκάρι.

72’ 6-2. Ο Καμπαγέρο από μακρινή απόσταση με σουτ θα στείλει την μπάλα στην αριστερή γωνία του Χάμου, κάνοντας το 6-2 για την ομάδα του.

Σκόρερ: 9’, 11’ Μάντζης, 28’ Γκαλίτσιος, 33’ Καραμπούζης (αυτ.), 56’ Ηλιόπουλος, 72’ Καμπαγέρο-5’ Τλούπας, 17’ Οικονόμου.

ΝΠΣ Βόλος (Χ. Φεράντο): Μπουργάνης, Ζέρης, Ντόσης, Τζελίδης (65’ Παπαδόπουλος), Γκαλίτσιος, Δεμηρτζόγλου, Πέντα, Καμπαγέρο, Μάντζης (54’ Κολλάς), Πίτου Γκαρσία (67’ Σαλαμούρας), Ηλιόπουλος (59’ Μηλιώτης).

Αχιλλέας Φαρσάλων (Τ. Παραφέστας): Χάμος, Μάρκου (57’ Κουρούμαλος), Καραμπούζης, Κούλπας, Οικονόμου, Νεμπεγλέρας, Μίχος (49’ Αναγνώστης), Τλούπας (64’ Κατσανάκης), Χατζής, Καραγκούνης, Βούλγαρης (61’ Αραπίτσας).

Διαιτητής: Σουλίδης (Κοζάνης). Βοηθοί: Μπαλιάγκας, Εμμανουήλ (Κοζάνης).