Βαθμολογία

Τεσσάρα για την Φορτούνα!

Με τέσσερα γκολ φιλοδώρησε η Φορτούνα Κουτσοχέρου τους Χαλκιάδες στο τελικό 4-1 το Σάββατο (27/1) για το πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΛ. Στην πρώτη θέση οι νικητές με 21 βαθμούς.

Πολύ νωρίς στο 15’ ύστερα από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκίκα, η μπάλα στο γάμα για το 1-0. Ο Φωνιάς στο 25’ έστειλα πάλι τη μπάλα στο γάμα για το 2-0. Επτά λεπτά αργότερα ο Παζάρας με σουτ ύστερα από κόρνερ του Τσιάμη και ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα έκανε το 3-0.

Στο 65’ ο Παζάρας βρέθηκε τετ α τετ έκανε το σουτ, μπλόκαρε ο τερματοφύλακας. Στο 67’ οι Χαλκιάδες μείωσαν για το 3-1. Το κερασάκι στην τούρτα για την Φορτούνα έβαλε στο 75’ ο Σιούτας Δ., όταν βρέθηκε τετ α τετ ύστερα από την διαγώνια πάσα του Μητράκα και με πλασέ έκανε το τελικό 4-1. Και στο 80’ μια χαμένη ευκαιρία του Παζάρα που βρέθηκε τετ α τετ αλλά δεν μπόρεσε να ευστοχήσει.

Φορτούνα Κουτσοχέρου (Βασίλης Κυριάκος): Πρίφτης, Καπνόπουλος (75’ Τσιρογιάννης), Φωνιάς, Μπακογιάννης, Μητράκας, Ξύτσας, Τσιάμης, Τσιούτσιας (60’ Σιούτας), Παζάρας, Γκίκας (65’ Σαγώνας), Τσιούλης (80’ Ανδριώτης).

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ