Βαθμολογία

Το πάλεψε ο Αχιλλέας αλλά... (PICS)

Ακόμα μια ήττα την φετινή σεζόν γνώρισε ο Αχιλλέας Φαρσάλων, αυτή τη φορά με 2-0 από την ομάδα της Νίκης Βόλου, μέσα στα Φάρσαλα για την 16η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Ένα αποτέλεσμα που κράτησε τον Αχιλλέα στην προτελευταία θέση με 10 βαθμούς κάνοντας πλέον ακατόρθωτο το έργο της παραμονής, ενώ στον αντίποδα η ομάδα της Μαγνησίας έφτασε τους 30 βαθμούς βρισκόμενη στην δεύτερη θέση.

Ένα παιχνίδι το οποίο ξεκίνησε με καλό καιρό, πριν ξεκινήσει όμως το δεύτερο έπιασε δυνατή βροχή, σε ένα παιχνίδι το οποίο παρακολουθούν περίπου 400 φίλαθλοι, εκ των οποίων 100 άτομα από τον Βόλο, οπαδοί της Νίκης.

Η ομάδα του Στέφανου Ξηρόφωτου στην πρώτη της ευκαιρία έκανε το 0-1 με τον Αχιλλέα να προσπαθεί για το 1-1, ωστόσο το κομβικό δεύτερο γκολ λίγο πριν το ημίχρονο και το χαμένο πέναλτι στις αρχές της επανάληψης ουσιαστικά έκριναν και την αναμέτρηση, με τον Αχιλλέα να παλεύει όσο μπορεί το ματς, αλλά παράλληλα να στέκεται και άτυχος.

Η Νίκη μπήκε δυνατά και στο 19' άνοιξε το σκορ όταν ο Γιαννιτσαρίδης έβγαλε πάσα στον Ιορδανίδη και αυτός με σουτ μέσα από την περιοχή στην κλειστή γωνία έκανε το 0-1, με τον Αχιλλέα να απειλεί στο 21' όταν ο Βούλγαρης με κεφαλιά βρήκε τον Τλούπα αυτός έκανε το σουτ με την μπάλα να φεύγει άουτ.

Οι παίκτες του Τάκη Παραφέστα προσπαθούσαν να φτάσουν στην ισοφάριση όμως στο 41' ο Ματθαίου αφού πέρασε την άμυνα έβγαλε τη σέντρα για τον Τζιώρα και αυτός με σουτ έκανε το 0-2 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Οι Βολιώτες είχαν ακόμα μια καλή φάση στο 44' με το σουτ του Ντόλγκι να φεύγει άουτ ύστερα από γύρισμα του Ματθαίου.

Τέσσερα λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης τα Φάρσαλα κέρδισαν πέναλτι όταν ο Θεολόγης ανέτρεψε τον Χατζή με τον ρέφερι Λαθύρη να δείχνει την άσπρη βούλα και την κίτρινη κάρτα στον τερματοφύλακα της Νίκης. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Βούλγαρης που έστειλε τη μπάλα στο δεξί δοκάρι, χάνοντας έτσι την δυνατότητα να μειώσει το σκορ σε 1-2.

Στο 53' δεύτερη καλή στιγμή για τους Λαρισαίους όταν ο Νεμπεγλέρας πάσαρε στον Χατζή, αυτός γύρισε στον Καραγκούνη στο ύψος του πέναλτι και αυτός έκανε το σουτ στην κλειστή γωνία του Θεολόγη ο οποίος μπλόκαρε τη μπάλα. Τελευταία καλή στιγμή για τον Αχιλλέα στο 70' όταν ο Καραγκούνης εκτέλεσε φάουλ, αλλά η κεφαλιά του Τλούπα ήταν αδύναμη με τον Θεολόγη να μπλοκάρει.

Διαιτησία: Λαθύρης (Καραγιάννης, Λιτοσελίτης).

Αχιλλέας Φαρσάλων (Τάκης Παραφέστας): Χάμος, Μάρκου, Καραμπούζης, Κούλπας, Οικονόμου, Νεμπεγλέρας, Μίχος (82' Κατσανάκης), Τλούπας (74' Ραπίτσας), Χατζής, Καραγκούνης (82' Κομισόπουλος), Βούλγαρης.

Νίκη Βόλου (Στέφανος Ξηροφώτος): Θεολόγης, Γιαννιτσαρίδης, Ζιώγας (46' Κατσαμπάς Α.), Βάιος, Κατσαμπάς Χ., Βέργος, Τζάφας (68' Αναστασίου), Ματθαίου (54' Βουρδάκης), Ντόλγκι, Τζιώρας (89' Σιώμος), Ιορδανίδης.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ: ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ