Βαθμολογία

Ματς «τελικός» με τη Θήβα για τον Αχιλλέα Φαρσάλων

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων προσπάθησε με όλες τις δυνάμεις αλλά δεν τα κατάφερε γι’ ακόμη μία φορά… Φιλότιμα προσπάθησε την Κυριακή (8/1) στο δημοτικό στάδιο των Φαρσάλων ο Αχιλλέας, ο οποίος όμως δεν μπόρεσε να κάμψει την αντίσταση του σκληροτράχηλου Οπούντιου Μαρτίνου, παραχωρώντας λευκή ισοπαλία.

Οι κιτρινόμαυροι ήθελαν πάση θυσία τη νίκη για να αυξήσουν τις ελπίδες στη μάχη που δίνουν για τη σωτηρία στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, κάτι που όμως δεν τα κατάφεραν και έτσι η υπόθεση της παραμονής γίνεται ακόμη πιο δύσκολη. Το παιχνίδι που έγινε στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 2ου γύρου μπορεί να μην είχε γκολ, όμως είχε πολλές φάσεις για τους γηπεδούχους και τρία δοκάρια από την πλευρά των φιλοξενουμένων.

Το τελικό 0-0 δεν ικανοποιεί καμία από τις δύο ομάδες, αλλά ήταν ένα αποτέλεσμα που όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι μάλλον θα πρέπει να θεωρείται δίκαιο. Τα πράγματα σίγουρα είναι πολύ δύσκολα για την ομάδα των Φαρσάλων που έχει έναν «γολγοθά» μπροστά της, αλλά θα παλέψει μέχρι το τέλος για τη σωτηρία. Ματς «τελικός» αυτό που ακολουθεί με τη Θήβα εκτός έδρας για τον Αχιλλέα Φαρσάλων. Έτσι η ομάδα του Αχιλλέα έφτασε τους 10 βαθμούς και βρίσκεται στην 11η θέση της βαθμολογίας.