Βαθμολογία

Νίκη με ανατροπή για την Φορτούνα Κουτσοχέρου (PICS)

Μία ακόμη νίκη σημείωσε το Σάββατο (2/12) η Φορτούνα Κουτσοχέρου, αυτή τη φορά επικράτησε με σκορ 2-1 του Μαχητή Τερψιθέας για το πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΛ και έτσι συνέχισε στο δρόμο των επιτυχιών.

Κακώς ο αγωνιστικός χώρος έχοντας την υπέροχη οι γηπεδούχοι σε όλη την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου αλλά καλή στιγμή για την Τερψιθέα στο 35’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ  και την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Φορτούνα συνέχισε την πίεση αλλά η Τερψιθέα πήρε κεφάλι με εκτέλεση φάουλ στο 52’ κάνοντας το 0-1. Άμεση η αντίδραση από τους γηπεδούχους και στο 60’ κόρνερ του Παζάρα και ο Μητράκας με καρφωτή κεφάλια έκανε το 1-1.

Η Φορτούνα είχε χαμένες ευκαιρίες από Τσιούτσια, Μαμάτσα, Παζάρα και ήρθε η ανατροπή από απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Φονιά στο «γάμα» κάνοντας το 2-1 στο 84’. Στο τέλος χαμένη ευκαιρία από Τσιούτσια Δ. και πάλι για την Φορτούνα.

Φορτούνα Κουτσοχέρου (Βασίλης Κυριάκος): Τσιάντας, Σκούπρας, Καπνόπουλος, Τσιρογιάννης (49’ Φονιάς), Μπακογιάννης, Μητράκας, Μαμάτσας, Παπαδόπουλος, Γκίκας (63’ Μπαταβάνης), Παζάρας, Τσιούτσιας Λ. (80’ Τσιούτσιας Δ/Β).

Και τραπέζι…

Μετά το τέλος του ματς, η ομάδα είχε τραπέζι στην Ραχούλα, στην Ταβέρνα του «Τζέο» για την καλή πορεία του συλλόγου.