Βαθμολογία

Άδικη ήττα για Αχιλλέα στο Νεοχώρι (PICS)

Την ήττα με σκορ 1-0 γνώρισε σήμερα (26/11) το μεσημέρι στο γήπεδο του Νεοχωρίου από τον τοπικό Διγενή ο Αχιλλέας Φαρσάλων σε αναμέτρηση για την 10η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΝΕΟΧΩΡΙ ΤΡΙΚΑΛΩΝ: ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ

Η ομάδα του Τάκη Παραφέστα γνώρισε άδικη ήττα στο γήπεδο της τρικαλινής ομάδας καθώς ήταν καλύτερη, ενώ και η διαιτησία του αγώνα ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στους φιλάθλους του Αχιλλέα που βρέθηκαν εκεί, περίπου 300 άτομα συνολικά βρέθηκαν στο "Μπάμπης Παπαχατζής", καθώς ήταν πολλά τα λάθος σφυρίγματα.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν στην πρώτη τους αξιόλογη στιγμή να προηγηθούν όταν στο 15' ύστερα από ωραία σέντρα του Γιαννούλα ο Ανδρέας Μεζίνι με κεφαλιά έκανε το 1-0, ενώ τρία λεπτά αργότερα ωραίο σουτ από τον Σκόνδρα με την μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι και να φεύγει άουτ. Εν συνεχεία ο ρυθμός έπεσε και από τις δυο ομάδες με τον Αχιλλέα να είναι καλύτερος μέχρι το ημίχρονο.

Η ομάδα του Τάκη Παραφέστα απείλησε με το σουτ του Κόλα στο 40' που κατέληξε άουτ, ενώ η καλύτερη στιγμή ήταν ακριβώς στο 45' όταν ο Βούλγαρης εκτέλεσε το φάουλ και ο Συράκος με κοντινό σουτ έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ. Έτσι το 1-0 δεν άλλαξε και ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι Λαρισαίοι πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και στο 75' ο αειθαλής Νεμπεγλέρας ξέφυγε ωραία στην αντεπίθεση, έβγαλε τη σέντρα με το Συράκο να κάνει το σουτ και τη μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει κόρνερ. Νέα χαμένη στιγμή για τους Φαρσαλινούς όταν στο 84' ο Βούλγαρης εκτέλεσε φάουλ με τον Ζαφείρη να διώχνει με τις γροθιές, σε φάση κατά την οποία τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε.

Η υπεροχή του Αχιλλέα δεν καρποφόρησε με την τελευταία καλή στιγμή του αγώνα να ανήκει στους γηπεδούχους όταν το καλό σουτ του Μεζίνι στο 89' πέρασε η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Κουτσοκέρα με το 1-0 να διατηρεί τα Φάρσαλα χαμηλά βαθμολογικά.

Διαιτησία: Καλαντζής (Σάκκας, Σφυρής).

Διγενής Νεοχωρίου (Βαγγέλης Μπιρσίμης): Ζαφείρης (85' λ.τ. Καρατζάς), Γκαγκαστάθης, Τζέλης, Πούτσιας, Σαρακατσάνος, Πασιάκας, Γιαννούλας (65' Αετόπουλος), Μακρής, Μεζίνι, Σκόνδρας (90' Τσικρικάς), Αμπαδιωτάκης (60' Κολοβός).

Αχιλλέας Φαρσάλων (Τάκης Παραφέστας): Κουτσοκέρας, Καραμπούζης (85' Τλούπας), Αναγνώστης, Κούλπας, Οικονόμου, Νεμπεγλέρας, Κόλα (65' Λόλας), Μίχος, Συράκος, Καραγκούνης (85' Μανιώτης), Βούλγαρης.