Βαθμολογία

Το τρίτο ημίχρονο από τα Φάρσαλα

Διαβάστε παρακάτω τα λεγόμενα των προπονητών Γιάννη Φλωράκη από πλευράς ΑΠΟΚ Βελούχι και Τάκη Παραφέστα από πλευράς Αχιλλέα Φαρσάλων για το μεταξύ των ομάδων παιχνίδι στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής που βρήκε νικητή τον Αχιλλέα με 3-0.

Γιάννης Φλωράκης: «Δίκαιη η νίκη του Αχιλλέα»

«Η νίκη ήταν δίκαιη για τον Αχιλλέα Φαρσάλων εμείς δεν παρουσιαστήκαμε όπως έπρεπε γιατί είχαμε και αρκετούς τραυματισμούς, χωρίς αυτό να αποτελεί δικαιολογία. Το μόνο μου παράπονο είναι πως μια μερίδα φιλάθλων από την κερκίδα με έβριζε συνεχώς και κανένας δεν με προστάτεψε από τις ύβρεις των φιλάθλων. Και πάλι συγχαρητήρια στον Αχιλλέα για τη νίκη και εύχομαι καλή συνέχεια».

Τάκης Παραφέστας: «Νίκη που μας δίνει κουράγιο, διάθεση και ψυχολογία»

«Εγώ πραγματικά δεν αντιλήφθηκα το επεισόδιο αυτό γιατί υπήρχε και η ένταση του παιχνιδιού και αν έχει συμβεί κάτι ζητώ συγγνώμη εκ μέρους μου. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας καθώς και στην αντίπαλη ομάδα για το μαχητικό και αγωνιστικό παιχνίδι σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο. Παρότι εμείς όλη την εβδομάδα δείχναμε ότι δεν έχουμε άγχος, μέσα μας είχαμε κάτι που δεν δείξαμε στο παιχνίδι, αφού ελέγχαμε το ρυθμό από την αρχή, είχαμε την πρωτοβουλία των κινήσεων και στην επανάληψη η εικόνα μας ήταν ακόμα καλύτερη πετύχαμε άλλα δυο γκολ και κερδίσαμε με ευρεία νίκη. Κάτι που μας δίνει κουράγιο, καλή διάθεση και ψυχολογία γιατί φυσικά το πρωτάθλημα δεν τελείωσε και θα πρέπει να προσπαθήσουμε στο 100% σε κάθε παιχνίδι και πιστεύω πως με την δουλειά θα καταφέρουμε να πετύχουμε το στόχο μας και να ανταπεξέλθουμε στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής».

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ