Βαθμολογία

Νέα ήττα για Αχιλλέα Φαρσάλων

Την ήττα με σκορ 2-0 γνώρισε σήμερα (12/11) η ομάδα του Αχιλλέα Φαρσάλων από τον ΓΣ Αλμυρό για την 8η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Η ομάδα του Τάκη Παραφέστα μετά την ήττα αυτή παραμένει καθηλωμένη στον βυθό της βαθμολογίας με μόλις τέσσερις βαθμούς και με το έργο της παραμονής να δυσκολεύει ακόμα περισσότερο.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Βολιώτες ο έμπειρος επιθετικός Κώστας Φλίγκος που πέτυχε και τα δυο τέρματα της ομάδας του, στο 73' και στο 81' σε ένα ματς στο οποίο ο Αλμυρός έχασε και πέναλτι, ενώ ο Αχιλλέας ολοκλήρωσε το παιχνίδι με εννιά παίκτες λόγω αποβολής των Μάρκου και Κουρούμαλου.

Στα της αναμέτρησης το πρώτο ημίωρο ανήκε στους γηπεδούχους οι οποίοι είχαν την πρωτοβουλία και μόλις στο 5' έφτασαν κοντά στο γκολ όταν ο Νάκας βρέθηκε σε θέση τετ α τετ όμως ο Κουτσουκέρας έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο τερματοφύλακας του Αχιλλέα κράτησε και πάλι το μηδέν στην κεφαλιά του Φλίγκου, διώχνοντας τη μπάλα εντυπωσιακά. Με την συμπλήρωση 18 λεπτών αγώνα ο ίδιος παίκτης από θέση βολής πλάσαρε άουτ.

Στο 34' ο Μάρκου ανέτρεψε τον Κιπτίου μέσα στην περιοχή με τον διαιτητή Μανούρα να δείχνει την άσπρη βούλα και να αποβάλλει τον Μάρκου με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Φλίγκος με την μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι του Κουτσουκέρα και έτσι να παραμένει το 0-0.

Ο Αχιλλέας έκανε την πρώτη του αξιόλογη επίσκεψη στα καρέ του Σταυράκη στο 40' όταν ο Μανιώτης έκανε την σέντρα από τα δεξιά ο Λόλας έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Βούλγαρης σούταρε δυνατά από τα όρια της μεγάλης περιοχής με την μπάλα να περνάει μόλις πάνω από τα δοκάρια των γηπεδούχων και το 0-0 παρέμεινε μέχρι την λήξη του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι έχοντας και το αριθμητικό πλεονέκτημα υπέρ τους προσπάθησαν να φτάσουν με αξιώσεις στην εστία του Αχιλλέα δίχως όμως κάτι αξιόλογο μέχρι το 73' όταν ο Φλίγκος υποδέχθηκε την μπάλα μέσα στην μικρή περιοχή έπειτα από κάθετη πάσα από τα αριστερά και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κουτσουκέρα πετυχαίνοντας το 1-0.

Μάλιστα πέντε λεπτά αργότερα ο Αχιλλέας έμεινε με εννέα ποδοσφαιριστές όταν ο διαιτητής της συνάντησης αρχικά έδωσε πλεονέκτημα σε δυνατό μαρκάρισμα του Κουρούμαλου στον χώρο του κέντρου και εν συνεχεία έδειξε απευθείας κόκκινη κάρτα στον αριστερό μπακ του Αχιλλέα.

Οι φιλοξενούμενοι παρά το γεγονός ότι έμειναν με εννέα προσπάθησαν να πιέσουν για την ισοφάριση όμως σε μια αντεπίθεση ο Φλίγκος με κοντινό πλασέ πέτυχε το 2-0 στο 82' διπλασιάζοντας παράλληλα τα τέρματα του. Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι με το 2-0 να είναι το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Διαιτησία: Μανούρας Χρ. (Μανούρας Νικ., Τζάνης)

Γ.Σ. Αλμυρός (Κώστας Σωτηρίου): Σταυράκης, Αλεξανδρής, Μπαρούτας, Χολέβας (3' λ.τ. Καψιώτης), Κόκκας, Σαββίδης, Κιπτίου (91' Τσόγκας), Στουρνάρας, Φλίγκος, Νάκας (70' Κωτσιαρίδης) Κοντοβάς (83' Θωμαΐδης).

Αχιλλέας Φαρσάλων (Τάκης Παραφέστας): Κουτσουκέρας, Μάρκου, Κουρούμαλος, Κούλπας, Οικονόμου (88' Αναγνώστης), Νεμπεγλέρας, Κόλα (72' Τλούπας), Μανιώτης, Συράκος, Λόλας (55' Καραγκούνης), Βούλγαρης (69' Μίχος).

πηγή: ifarsala.gr