Βαθμολογία

Το τρίτο ημίχρονο από τα Φάρσαλα

Δείτε τα όσα είπαν οι δύο προπονητές μετά το τέλος του θεσσαλικού ντέρμπι στα Φάρσαλα ανάμεσα στον Αχιλλέα και τον Ολυμπιακό Βόλου.

Κώστας Μπράτσος (Ολυμπιακός Βόλου): «Προετοιμαστήκαμε όλη την εβδομάδα και ήρθαμε αποφασισμένοι να κερδίσουμε για πολλούς λόγους και βασικότερο να είμαστε κοντά στη κορυφή. Το πλάνο που είχαμε θεωρώ πως αποδόθηκε μέσα στο γήπεδο, παρόλα αυτά μας έλειπε η ηρεμία στην τελική προσπάθεια να σκοράρουμε. Άτυχο αποτέλεσμα για μας. Ακόμα και όταν μείναμε με δέκα προσπαθήσαμε, ο αντίπαλος ξέραμε πως θα μας παίξει με αμυντικούς προσανατολισμούς».

Τάκης Παραφέστας (Αχιλλέας Φαρσάλων): «Να εκφράσω τα συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για το δυνατό και αποφασιστικό παιχνίδι που κάνανε. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν καλό αντίπαλο με σωστούς αγωνιστικούς προσανατολισμούς και γι’ αυτό κοιτάξαμε να προετοιμαστούμε αυτές τις λίγες ημέρες που είμαι στην ομάδα κυρίως ψυχολογικά και να αποφύγουμε το άτυχο αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι τα καταφέραμε. Μένει για μας ο βαθμός και θα έλεγα η ψυχολογική τόνωση όταν παίρνεις ένα τέτοιο αποτέλεσμα απέναντι σε έναν δυνατότερο αντίπαλο. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την βοήθεια του. Ο δρόμος για εμάς είναι ανηφορικός».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ