Βαθμολογία

Φορτούνα Κουτσοχέρου και ξερό ψωμί! (PICS)

Μέσα σε ένα άκρως οικογενειακό κλίμα η ομάδα της Φορτούνας Κουτσοχέρου είχε την ευκαιρία να βρεθεί το βράδυ της Τρίτης (24/10) στην Ραχούλα και την ταβέρνα του «Τζέου» όπου η διοίκηση μαζί με τον τερματοφύλακα της ομάδας και χορηγό Χρήστο Πρίφτη και να απολαύσει ένα όμορφο γεύμα.

Η ομάδα πάει από το καλό στο καλύτερο και δείχνει πως έχει όλο το μέλλον μπροστά της. Όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα μαζεύτηκε μετά την προπόνηση και είχαν την ευκαιρία να περάσουν μια όμορφη βραδιά.

Πλούσια τα εδέσματα το τραπέζι, άφθονο κρασί και μια ωραία τούρτα για τα γενέθλια που είχε ο παίκτης της ομάδας Γιάννης Παζάρας, που είναι μάλιστα και ο πρώτος σκόρερ.

Οι χορηγοί που στηρίζουν την ομάδα

Η διοίκηση στο πλαίσιο της εκδήλωσης θέλησε να ευχαριστήσει τους χορηγούς που στηρίζουν την ομάδα και είναι οι εξής: Θερμοτέκ Στέργιος Τσιόγκας, Forch Κάργκογλου Ηλίας, Πρίφτης Εργολαβικές εργασίες, Foto Zoom, Τσουμάνης Σούπερ Μάρκετ, Μπουρουζίκας ηλεκτρολογικός εξοπλισμός, Auto spead συνεργείο βελτιώσεις αυτοκινήτων Τσιούτσιας Λεωνίδας, Μποχώρης Αχιλλέας Μεταχειρισμένα ανταλλακτικά αυτοκινήτων, Τσακνάκης Carpets.

*Το athleticlarissa και η Βάσω Γκατζούλη ευχαριστούν για την τιμητική πρόσκληση.

Φωτογραφίες από την όμορφη βραδιά…