Βαθμολογία

Λάρισα 88’ – Αρμένιο 0-1 (PICS)

Στο γήπεδο της Ανθούπολης αναμετρήθηκαν η Λάρισα 88’ με το Αρμένιο, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τη νίκη με σκορ 0-1. Παράπονα για ακυρωθέν γκολ από τους γηπεδούχους!

Του Χρήστου Γκατζούλη

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά χωρίς να γίνουν ιδιαίτερες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Στην επανάληψη στο 78’ ακυρώθηκε γκολ για τη Λάρισα 88’, στη φάση που ο Κωνσταντίνου Β. πρόλαβε τον Καρακυρίτση, έκανε το πλασέ η μπάλα μπήκε στα δίχτυα, το γκολ ακυρώθηκε για φάουλ στον τερματοφύλακα.

Στο 80’ ύστερα από πάσα του Χατζόπουλου, ο Τσαμπάζης έβγαλε την κάθετη σέντρα και ο Δρουμπιές με πλασέ έβαλε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης για το 0-1. Η Λάρισα 88’ είχε κάποιες καλές φάσεις ακόμη. Στο 82’ ο Ντριβαλάς πλάσαρε και έσωσαν οι αμυντικοί πάνω στη γραμμή, στο 83’ ο Τζαφάλιας έκανε το σουτ πέρασε ελάχιστα άουτ και στο 84’ ο Κωνσταντίνου Γ. το πλασέ η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Λάρισα 88’ (Λάζαρος Λαζαρίδης): Στεφούδης, Ντριβαλάς, Κολώνας, Τσιούκαρης (55’ Τατσόπουλος), Κωνσταντίνου Γ., Κοτολόσης, Κωνσταντίνου Β. (75’ Τζαφάλιας), Σαμαράς, Αποστολόπουλος (65’ Γεράσης), Τζήμας, Μακρυνίκας.

Αρμένιο (Τάκης Τζήκας): Καρακυρίτσης, Θεοδωρόπουλος (75’ Ψαρράς), Χατζόπουλος Β., Φιλοκώστας, Στούκας (60’ Κωστόπουλος), Δρουμπιές, Χατζόπουλος Χ., Σπανός (80’ Χίσα), Ζιόμπουρας, Καραμπουτάκης, Τσαμπάζης (90’ Τσουμπίκας).

Διαιτητική τριπλέτα: Τέγος Α., Γρηγοριάδης, Μπράμης.