Βαθμολογία

Πρόσεξαν να μην «Χ»άσουν στο Κιλελέρ (PICS)

Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το σημερινό (21/10) μεγάλο ντέρμπι της Α1 ΕΠΣΛ ανάμεσα στο Κιλελέρ και τον Αετό Μακρυχωρίου για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Μια ισοπαλία που ήταν η πρώτη βαθμολογική απώλεια για το Κιλελέρ καθώς είχε το απόλυτο, παραμένοντας στην κορυφή με 16 βαθμούς, έναντι 13 του Αετού Μακρυχωρίου ο οποίος όμως απέσπασε έναν υπερπολύτιμο βαθμό σε μια δύσκολη έδρα.

Ένα αποτέλεσμα δίκαιο ανάμεσα σε δυο πολύ καλές και ποιοτικές ομάδες οι οποίες πρόσεξαν πρώτα την άμυνα τους και να κρατήσουν το "0" σε αναμέτρηση κάτω από πολύ καλές οι καιρικές συνθήκες και με αρκετό κόσμο στο γήπεδο. Παιχνίδι με λίγες φάσεις, δυνατό και ισορροπημένο.

Μια μόλις καλή φάση στο πρώτο ημίχρονο όταν στο 14' από σέντρα του Κουσιώρα ο Τζιατζιάκης προ κενής εστίας και με εξουδετερωμένο τον Γκικούδη έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ στην μεγάλη ευκαιρία του Κιλελέρ να ανοίξει το σκορ.

Στην επανάληψη το Μακρυχώρι μπήκε καλύτερα και απείλησε για το 0-1, στο 50' όταν ο Πάσσιος έκανε τη σέντρα με τον Φουσίκα να κάνει το σουτ από πλάγια δεξιά το οποίο μπλόκαρε ο Παπαρσένης, ενώ στο 57' ο Πάσσιος προσπάθησε να εκβιάσει το πέναλτι με τον ρέφερι Τσιτσανούδη να του δείχνει κίτρινη για θέατρο. Με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Καλούσης έκανε το σουτ για τον Αετό με την μπάλα να περνά λίγο άουτ στην τελευταία καλή φάση της αναμέτρησης.

Διαιτησία: Τσιτσανούδης (Αναστασίου, Πατέτσος).

ΑΕ Κιλελέρ (Δημήτρης Δανιλούλης): Παπαρσένης, Δούρος, Μίλι, Νεστορίδης, Παλάσκας, Κολοβός, Κουσιώρας (90'+3 Κασσιός), Τζιατζιάκης (81' Γούσης), Βράκας (68' Φαρμάκας), Παπαδημητρίου, Ζιόμπουρας (90' Κοκότσικας).

Αετός Μακρυχωρίου (Δημήτρης Τσέτσιλας): Γκικούδης, Βάσσιος, Τίκος, Τσαπλές, Αλμυρούλης, Καπετάνι, Πάσσιος, Καλούσης (82' Μητσογιάννης), Φουσίκας (92' Τζίκα Ντ.), Τσαντούλης, Τζίκα Ίλντο (46' Μπάρδας).