Βαθμολογία

Για το θετικό αποτέλεσμα στο Δίστομο ο Αχιλλέας Φαρσάλων

Την προετοιμασία του για το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (22/10) στις 16:00 με αντίπαλο τον Αμβρυσσέα Διστόμου, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής, συνεχίζει ο Αχιλλέας Φαρσάλων.

Η ομάδα του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου μετά την εντός έδρας ήττα από τον ΝΠΣ Βόλο αγωνίζεται στο Δίστομο με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε μια ομάδα που έχει ξεκινήσει πολύ καλά το πρωτάθλημα και η οποία έχει τους ίδιους στόχους με τον λαρισινό σύλλογο.

Για το κυριακάτικο παιχνίδι δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Βούλγαρης που θα εκτίσει την προτελευταία από τις πέντε αγωνιστικές που του επιβλήθηκαν, ενώ ιδιαίτερο θέμα έχει προκύψει με τον Κώστα Νεμπεγλέρα που τραυματίστηκε στο παιχνίδι της Τετάρτης με τον ΝΠΣ.

Ο αειθαλής μέσος έχει πρόβλημα στον προσαγωγό και γίνεται αγώνας δρόμου να προλάβει την αναμέτρηση αν και είναι πολύ δύσκολο. Κατά τα άλλα οι υπόλοιποι είναι άπαντες παρόντες, ενώ στις τάξεις της ομάδας υπάρχει η αισιοδοξία για ένα θετικό αποτέλεσμα στην έδρα του Αμβρυσσέα.

Κάτι που ανέφερε και ο τεχνικός της ομάδας των Φαρσάλων με δηλώσεις του στο athleticlarissa.gr.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του:

«Ένα παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα με τους ίδιους στόχους, μια ομάδα που ξεκίνησε αρκετά καλά το πρωτάθλημα, καλύτερα από εμάς. Το καλό είναι ότι στην ήττα από τον ΝΠΣ Βόλο η εμφάνιση ήταν πολύ καλή, γενικά έχουμε ηρεμία και συνοχή, είμαστε μια οικογένεια στα αποδυτήρια και αυτό θα είναι το όπλο μας για το προσεχές παιχνίδι στο Δίστομο που πάμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αναμετρήσεων της 5ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής:

Σάββατο 21 Οκτωβρίου

16:00

ΝΠΣ Βόλος - Θήβα

Κυριακή 22 Οκτωβρίου

16:00

Οπούντιος Μαρτίνου - Νίκη Βόλου

Αστέρας Ιτέας - ΓΣ Αλμυρός

Αμβρυσσέας Διστόμου - Αχιλλέας Φαρσάλων

Ολυμπιακός Βόλου - ΑΟ Σελλάνων

Διγενής Νεοχωρίου - ΑΠΟΚ Βελούχι

Ρεπό: Ρήγας Φεραίος

Βαθμολογία:

1. ΝΠΣ Βόλος 12

2. ΓΣ Αλμυρός 9

3. Νίκη Βόλου 7

4. Ολυμπιακός Βόλου 7

5. Αμβρυσσέας Διστόμου 7

6. Ρήγας Φεραίος 6

7. Οπούντιος Μαρτίνου 6

8. Θήβα 5

9. ΑΠΟΚ Βελούχι 3

10. Αχιλλέας Φαρσάλων 3

11. ΑΟ Σελλάνων 2

12. Αστέρας Ιτέας 1

13. Διγενής Νεοχωρίου 0

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ