Βαθμολογία

Τριανταφυλλόπουλος: «Βάλαμε δύσκολα στον αντίπαλο»

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του εμφανίστηκε στη συνέντευξη τύπου μετά την λήξη της αναμέτρησης με τον ΝΠΣ Βόλο ο τεχνικός του Αχιλλέα Φαρσάλων Μάκης Τριανταφυλλόπουλος.

Ο προπονητής της λαρισινής ομάδας τόνισε ότι η ομάδα του έβαλε δύσκολα στον ποιοτικό της αντίπαλο όπως χαρακτήρισε την βολιώτικη ομάδα, θεωρεί άδικο το 0-2 με βάση την εικόνα των δυο ομάδων στο πρώτο ημίχρονο, ενώ αναφέρθηκε και στο μέτωπο των τραυματιών.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του κ. Τριανταφυλλόπουλου:

«Ξέραμε τις δυσκολίες του σημερινού παιχνιδιού και ποια ομάδα είχαμε αντίπαλο, μια ομάδα που έχει το απόλυτο των νικών. Παρόλα αυτά η φιλοσοφία μας είναι να διεκδικούμε σε όλα τα παιχνίδια ότι καλύτερο μπορούμε και πιστεύω βάλαμε αρκετά προβλήματα στον ποιοτικό μας αντίπαλο τον οποίο δυσκολέψαμε αρκετά τόσο στη κατοχή όσο και στη κυκλοφορία της μπάλας.

Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την προσπάθεια και τα τρεξίματα των παιδιών κυρίως στο α ημίχρονο και σίγουρα το 0-2 του πρώτου μέρους ήταν υπερβολικά άδικο με βάση την εικόνα των ομάδων. Στην επανάληψη είχαμε κάποια προβλήματα τραυματισμών και έγιναν αναγκαστικές αλλαγές, να βάλουμε κάποια παιδιά που είχαμε.

Περιμένουμε να γυρίσουν και οι τραυματίες που θα μας δώσουν περισσότερες λύσεις, σήμερα δεν μπορούσαμε κάτι παραπάνω, είχαμε ένα ακυρωθέν γκολ και όπως είπα βάλαμε αρκετά προβλήματα στον ποιοτικό μας αντίπαλο και στέκομαι σε αυτό. Πιστεύω στα επόμενα παιχνίδια να πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε, μην ξεχνάμε και την δυσκολία που έχουμε με το ρόστερ λόγω των παιδιών που λείπουν. Κλείνοντας να δώσω συγχαρητήρια στο συνάδελφο μου και η ομάδα του να πετύχει τους στόχους της».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ