Βαθμολογία

Επεισοδιακό ματς στους Χαλκιάδες και ισοπαλία με το Κουτσόχερο (PICS)

Ένα παιχνίδι με πολύ ένταση και τέσσερα γκολ διεξήχθη το Σάββατο (7/10) στο γήπεδο των Χαλκιάδων και ανάμεσα στην τοπική ομάδα με την Φορτούνα Κουτσοχέρου στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Γ’ ΕΠΣΛ (1ος όμιλος).

Της Βάσως Γκατζούλη

Οι δύο ομάδες απέσπασαν από έναν βαθμό στο τελικό 2-2. Από το ξεκίνημά του ο αγώνας είχε πολύ ένταση. Στο 15’ ο Τασιόπουλος συνδυάστηκε με τους Αντωνιάδη και Νασιούλα, τελικός αποδέκτης ο Τασιόπουλος που με πλασέ άνοιξε το σκορ και η μπάλα μάλιστα κόντραρε στους αμυντικούς για το 1-0.

Μια καλή στιγμή για τους Χαλκιάδες στο 30’ όταν ο Αντωνιάδης εκτέλεσε το φάουλ και η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Φάσεις δεν υπήρχαν στο ματς ιδιαίτερες.

Με την συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα ο διαιτητής του αγώνα πήρε την απόφαση να διακόψει το ματς για επτά λεπτά όπως μας είπε για να έρθει η ηρεμία. Με το που ξεκίνησε ξανά το ματς στο 67’ ο Παζάρας για το Κουτσόχερο πέρασε δύο παίκτες και με σουτ έκανε το 1-1.

Στο 75’ ο Αντωνιάδης εκτέλεσε το φάουλ, ο Πέτσας πήρε το ριμπάουντ, έκανε το σουτ, ωραία απόκρουση από τον Τσιάντα και ο Νασιούλας με δεύτερη προσπάθεια και σουτ έκανε το 2-1 για τους γηπεδούχους. Στο 86’ το φάουλ εκτέλεσε ο Σαγώνας και ο Τσιούτσιας με κεφαλιά έκανε το 2-2 για το Κουτσόχερο. Τα νεύρα όμως δεν σταμάτησαν με τον διαιτητή να έχει χάσει τον έλεγχο του παιχνιδιού, στο 88’ αναγκάστηκε να κάνει νέα διακοπή στο παιχνίδι εξαιτίας της έντασης και ο Κουτσόπουλος από τους Χαλκιάδες να δεχθεί την απευθείας κόκκινη για αντιαθλητικό χτύπημα.

Τέλος αξίζει να αναφέρουμε πως η Φορτούνα Κουτσοχέρου αγωνίστηκε με τρεις σημαντικές απουσίες στο ματς, ο λόγος για τον Καπνόπουλο, Σκούπρα και Μαμάτσα.

Μ.Αλέξανδρος Χαλκιάδων (Βασίλης Τσανάκας): Κωνατσιώτης, Μακρυγιάννης, Κυριάκου, Κουτσόπουλος, Αντωνιάδης, Μητσόπουλος, Τασιόπουλος, Ζαχόπουλος, Νασιούλας, Πέτσας, Νιαβής (65’ Αναγνώστου).

Φορτούνα Κουτσοχέρου (Βασίλης Κυριάκος): Τσιάντας, Ντάφος, Μπακογιάννης, Μητράκας, Τσιρογιάννης, Παπαδόπουλος (80’ Γκίκας), Τάσιος, Σαγώνας, Τσιούτσιας, Ξύτσας (58’ Μπαταβάνης), Παζάρας.

Διαιτητική τριπλέτα: Πάτσης, Τσακνάκη, Κουϊμτζής.