Βαθμολογία

Με φόρα και… μεράκι η Φορτούνα Κουτσοχέρου (PICS)

Δυναμικό ξεκίνημα για την νεοσύστατη Φορτούνα Κουτσοχέρου η οποία και επιστρέφει στα τοπικά δρώμενα μετά από αρκετά χρόνια, 17 στον αριθμό και επιθυμεί να βάλει γερά θεμέλια.

Της Βάσως Γκατζούλη

Ο σύλλογος ξεκινά από την Γ’ ΕΠΣΛ με έδρα το ανακαινισμένο γήπεδο Κουτσοχέρου, όπου έγιναν βελτιωτικές κινήσεις στα αποδυτήρια καθώς και στον περιβάλλοντα χώρο. Η όρεξη και το μεράκι που έδειξαν οι άνθρωποι της ομάδας είναι αυτό που δείχνει το πόσο ήθελαν να επιστρέψει στο προσκήνιο η ομάδα του χωριού.

Ο βασικός κορμός της ομάδας αποτελείται από παίκτες που αγωνιζόταν πέρυσι με επιτυχία στην Μάνδρα, η οποία και άλλαξε κατηγορία.

Οι δηλώσεις

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ (προπονητής)

«Η διοίκηση της ομάδας ήταν εκείνη που μου έκανε την πρόταση να έρθω εδώ, διαπίστωσα πως άλλαξαν όλα στο Κουτσόχερο, από τις εγκαταστάσεις, τα αποδυτήρια, το γήπεδο και περισσότερο το ρόστερ της ομάδας, αφού διαθέτει παίκτες έμπειρους. Έγινε σωστή προετοιμασία από 21 Αυγούστου, η ομάδα μας έχει καλό αθλητικό σύνολο και παίζοντας το ποδόσφαιρο που ξέρει με άμυλα και υγεία στον αθλητισμό θα καταφέρει να αλλάξει κατηγορία».

ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ (παίκτης)

«Εγώ ήρθα από τους Καλαρύτες για να βοηθήσω την ομάδα, έχει γίνει πολύ καλή προετοιμασία για μεγαλύτερη κατηγορία, το Κουτσόχερο διαθέτει παίκτες έμπειρους καθώς και έναν αξιόλογο προπονητή, πολλά συγχαρητήρια στη διοίκηση για όλα αυτά που έχει κάνει όσον αφορά τις εγκαταστάσεις, το γήπεδο. Η ομάδα θέλουμε όλη να αλλάξει κατηγορία και εύχομαι μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς. Αν παίξουμε το ποδόσφαιρο που γνωρίζουμε θα πετύχουμε το στόχο μας».

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ (παίκτης)

«Ήρθα από την ομάδα της Μάνδρας, εδώ στο Κουτσόχερο έγινε μια ποιοτική προετοιμασία, το ρόστερ των παικτών είναι πολύ καλό και πιστεύω άλλης κατηγορίας, αφού ήρθαν παίκτες που αγωνίζονται σε μεγαλύτερες κατηγορίες, είμαστε όλοι φίλοι μεταξύ μας και η διάθεσή μας είναι ανεβασμένη. Έγιναν ριζικές αλλαγές στις εγκαταστάσεις. Τα αποδυτήρια βάφτηκαν μέσα και έξω, μπήκαν πλακάκια στα μπάνια, έγινε καινούριο αποχετευτικό σύστημα, αυτόματος φωτισμός, καθώς και TRX για την καλύτερη προετοιμασία μας. Πιστεύω ότι η ομάδα με το υλικό που διαθέτει θα αλλάξει κατηγορία».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΤΑΒΑΝΗΣ (παίκτης)

«Ήρθα στην ομάδα του Κουτσοχέρου γιατί υπάρχει πολύ καλό κλίμα, το σύνολο των παικτών είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και πιστεύω πως με δουλειά όλο αυτό θα φανεί μέσα στο γήπεδο και θα ανταμειφθεί στο τέλος της χρονιάς.

Ο προπονητής μας προσπαθεί για το καλύτερο δυνατόν, η διοίκηση έκανε προσπάθειες πολλές και οι συνθήκες που παρουσιάζει η ομάδα είναι μεγαλύτερης κατηγορίας».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΡΙΦΤΗΣ (παίκτης)

«Είμαστε πολύ φίλοι με τον πρόεδρο της ομάδας κ. Λεωνίδα Τσιούτσια, εγώ παρακολούθησα όλη την προετοιμασία, έπαιξα στα φιλικά και στο κύπελλο όπου κερδίσαμε 4-1 το Λαρισαϊκό. Το Κουτσόχερο έχει έμπειρους παίκτες και εύχομαι και πιστεύω ότι θα αλλάξουμε κατηγορία».