Βαθμολογία

Όμορφη βραδιά διοργάνωσε η «Ασπίς» Α.Ο Αγίου Θωμά (PICS)

Το Σάββατο (9/9) η ποδοσφαιρική ομάδα «Ασπίς» Α.Ο Αγίου Θωμά είχε τον χορό της σε συνεργασία με τον μορφωτικό – εκπολιτιστικό σύλλογο Αγίου Θωμά.

Της Βάσως Γκατζούλη

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο χορός στο χώρο του πολιτιστικού κέντρου του Αγίου Θωμά. Το χορό άνοιξαν τα χορευτικά του μορφωτικού συλλόγου και στη συνέχεια χόρεψε με πολύ κέφι όλος ο κόσμος που ήταν εκεί.

Το λόγο στο βήμα πήρε ο επί πολλά χρόνια πρόεδρος κ. Ηλίας Νάκος και αφού ευχαρίστησε όλους μίλησε για την ομάδα του, η οποία ιδρύθηκε το 1982 και παρέμεινε στα τοπικά πρωταθλήματα μέχρι το 1996.

Στη συνέχεια επαναδραστηριοποιήθηκε το 2012 και τη σεζόν 2013 – 2014 ανέβηκε στο β’ τοπικό. Όλα αυτά τα χρόνια μέχρι το 2016 πρόεδρος ήταν ο κ. Ηλίας Νάκος. Τη σεζόν 2016-2017 πρόεδρος ήταν ο κ. Άκης Χαρισμανίδης και τη φετινή χρονιά πρόεδρος ήταν ο κ. Νίκος Χαρζάκας. Ευχήθηκε η φετινή χρονιά να σημάνει και την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία και ευχαρίστησε τους χορηγούς που στηρίζουν την ομάδα και είναι οι εξής:

Χρήστος Γκέκας (Σιλό), Γιάννης Οικονόμου (Ζαχαροπλαστείο), Τέντες Γιαννακάκης, Ποταμιά Τσιπουράδικο, Γραμμή τυπογραφία, Βλαχάκια Τσιπουράδικο, Γκιπατούδης Μπάνιο, Γατσέλης Οικονομολόγος – Φοροτεχνικός, Χολέβας (Η ΑLCOM), ΗΛ ΤΕΚ Πούλιος, Presstease Ζαγανίδης, Γκαργκινούδης – Νάκος Μεταφορές Μετακομίσεις.

Χορηγός και υποστηρικτής της βραδιάς για ένα πολύ ωραίο δώρο ήταν τα έπιπλα Ιωάννη Σταβάρα. Στην εκδήλωση από την ΕΠΣΛ ήταν ο πρόεδρος κ. Δημήτρης Μπουχλαριώτης και από την επιτροπή διαιτησίας ο κ. Κώστας Κουρδής. Επίσης ήταν ο αντιδήμαρχος κ. Νίκος Καλτσάς. Η ομάδα ευχαρίστησε και το athleticlarissa και τη Βάσω Γκατζούλη που χρόνια είναι δίπλα στην ομάδα.  

Η βραδιά είχε πολύ κέφι. Γιάννα Μπικιώτη, Γιάννης Κουντριάς στο τραγούδι, Μάκης Κρανιώτης στο κλαρίνο, Γιάννης Γεωργίου στα πλήκτρα και Ραφαήλ Λαβίδας στα κρουστά διασκέδασαν με τα τραγούδια τους, τους παρευρισκόμενους.