Βαθμολογία

Γιορτάστηκαν τα «Ελευθέρια» (PICS)

Στα πλαίσια των αθλητικοπολιτιστικών εκδηλώσεων «Ελευθέρια» που διεξάγονται κάθε χρόνο και γιορτάζουν την απελευθέρωση της πόλης, έτσι και φέτος με αυτό τον τρόπο διεξήχθη φιλικό ανάμεσα στην Ομόνοια και την Λάρισα 88’ στο γήπεδο της Νέας Πολιτείας.

Της Βάσως Γκατζούλη

Όσον αφορά το φιλικό ήταν το πρώτο και για τις δύο ομάδες αυτό που έγινε την Πέμπτη (7/9). Ένα γκολ τις χώρισε αυτό στο 70’ που ήταν για την Λάρισα 88’ όταν την σέντρα έβγαλε ο Τζιαφάλιας και ο Μακρυνίκας βρέθηκε τετ α τετ για να κάνει το 0-1.

Στο τέλος του φιλικού το παρόν έδωσε η δημοτική αρχή με τον κ. Γιώργο Κωσταρόπουλο που είναι υπεύθυνος για τα αθλητικά του δήμου, τον κ. Θωμά Δαούλα που είναι δημοτικός σύμβουλο και πρόεδρο των σχολικών επιτροπών, τον κ. Θάνο Αδαμόπουλο που είναι αντιδήμαρχος οικονομικών και την κυρία Ευαγγελία Αργυροπούλου που είναι πρόεδρος της 4ης δημοτικής κοινότητας. Από τους εκπροσώπους του δήμου μοιράστηκαν και στις δύο ομάδες μετάλλια καθώς και από ένα κύπελλο.

Ομόνοια (Οράσιο Μοράλες – Κώστας Τσιοτινός): Τσιάρας Θ., Πατέτσος, Λόης, Δάλλας, Τσιάρας Γ., Πλίτσης, Αθανασιάδης, Γκουνάρας Χ., Γκάμπριελ, Γκουνάρας Σ., Μπράτσος. Έπαιξαν και οι: Ριζομάρκος, Δάσκαλος, Τσιάρας Γ., Γεωργατζάς, Αλεξανδρίδης, Μπιστάλης, Χριστουδούλου.

Λάρισα 88’ (Λάζαρος Λαζαρίδης): Στεφούδης, Κολώνας, Γεράσης Η., Γεωργούλας, Κωνσταντίνου Γ., Γεράκης, Ναστούδης, Φίλογλου, Κωνσταντίνου Β., Μοσχοβίτης, Μακρυνίκας. Έπαιξαν και οι: Γαλατσίδας, Τζιαφάλιας, Λεωνιδάκης, Μακρυγιάννης, Καρανικόλας, Μοράβας.

Διαιτητής: Χρήστος Αγγελούλης.