Βαθμολογία

Δέχθηκε την ήττα ο «λαβωμένος» Αχιλλέας…

Την ήττα με σκορ 1 – 0 δέχθηκε ο Αχιλλέας Φαρσάλων στο τρίτο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας με αντίπαλο την ομάδα του Γ.Σ. Αλμυρού. Οι «Μυρμιδόνες» παρουσιάστηκαν «λαβωμένοι» στην αναμέτρηση καθώς απουσίαζαν οι Μπένος, Κουσιάς, Καραμπούζης, Οικονόμου και Μανιώτης ενώ ο Καραγκούνης αποχώρησε στο 20’ με τράβηγμα.

Στα της αναμέτρησης στο πρώτο μέρος ο Αλμυρός είχε την κατοχή δίχως όμως να απειλήσει ιδιαίτερα με την μοναδική καλή στιγμή να καταγράφεται στο 21’ όταν το δυνατό σουτ του Βουτσίτσεβιτς έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Κουτσουκέρας.

Στο δεύτερο ημίχρονο τώρα και συγκεκριμένα στο 55’ ο Κοντοβάς σούταρε από τα όρια της μεγάλης περιοχής με τον Κουτσουκέρα όμως να του λέει «όχι». Τρία λεπτά αργότερα και έπειτα από εκτέλεση κόρνερ η μπάλα στρώθηκε στον Στουρνάρα αυτός έκανε το σουτ νίκησε τον Κουτσουκέρα και πέτυχε το 1 – 0 .

Εν συνεχεία ο Αχιλλέας ανέβασε ρυθμό πίεσε και πέντε λεπτά αργότερα έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση όταν ο Βούλγαρης πλάσαρε από τα δεξιά μέσα στην περιοχή η μπάλα πέρασε από τον Σταυράκη ο οποίος είχε κάνει έξοδο όμως πάνω στην γραμμή έδιωξαν οι αμυντικοί του Αλμυρού.

Στην αμέσως επόμενη φάση ο Νεμπεγλέρας εκτέλεσε με πάσα το κόρνερ ο Κόλα ήταν αποδέκτης της μπάλας έκανε όμορφη προσποίηση και σουτ όμως η μπάλα κατέληξε μόλις άουτ. Ο Αχιλλέας συνέχισε να πιέζει και στο 75’ Λόλας και Βούλγαρης συνδυάστηκαν όμορφα ο τελευταίος βρέθηκε σε θέση τετ α τετ από τα δεξιά δοκίμασε να κρεμάσει τον Σταυράκη όμως η μπάλα δεν του έκανε το «χατίρι» και κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Η τελευταία καλή στιγμή των «Μυρμιδόνων» καταγράφηκε στο 80’ όταν έπειτα από σέντρα του Κόλα ο Χατζής έκανε την κεφαλιά από τα όρια της μικρής περιοχής με την μπάλα όμως να περνάει λίγο άουτ. Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι και έτσι παρέμεινε το 1 – 0.

Γ.Σ. Αλμυρός (Λάκης Μπακάλης): Σταυράκης, Καψιώτης, Τσάτσος, Κυριάκος, Στουρνάρας, Σαββίδης, Βουτσίτσεβιτς, Κοτσαρίδης, Φλίγκος, Κιτίου, Κοντοβάς.
Αγωνίστηκαν και οι: Θωμαίδης, Βούλγαρης Παν, Αλεξανδρής, Μπαρούτας, Φεράντος, Δημουλάς, Τσόγκας, Δήμου και Πρατής.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Μάκης Τριανταφυλλόπουλος): Κουτσουκέρας, Τλούπας, Κούλπας, Μάρκου, Κουρούμαλος, Νεμπεγλέρας, Κόλα, Καραγκούνης, Βούλγαρης, Λόλας, Χατζής.
Αγωνίστηκαν και οι: Χάμος, Καραμπίνας, Κατσανάκης, Κομισόπουλος Αλέξανδρος.

Πηγή: ifarsala.gr