Βαθμολογία

Ανακοίνωσε τρεις παίκτες ο Αχιλλέας Φαρσάλων!

Τρεις μεταγραφές ανακοίνωσε την Πέμπτη (27/7) ο Αχιλλέας Φαρσάλων. Ο λόγος για τους Βασίλη Μάρκου, Κλέβι Κόλα και Κωνσταντίνο Χατζή. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η Διοίκηση της ομάδος μας ανακοινώνει την απόκτηση τριών ακόμη ποδοσφαιριστών.

Ο λόγος για τους Βασίλη Μάρκου, Κλέβι Κόλα και Κωνσταντίνο Χατζή. Ο Μάρκου είναι γεννηθείς στις 29/7/97 αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της αμυντικής γραμμής και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Απόλλων Λάρισας. Ξεκίνησε την καριέρα του απο την Κ20 του Πανηλειακού όπου αγωνίστηκε για δύο σεζόν.

Μετέπειτα φόρεσε την φανέλα της Κ20 της ΠΑΕ ΑΕΛ για έναν χρόνο, ενώ μετέπειτα αγωνίστηκε για ένα εξάμηνο στον Πιερικό έχοντας γεμάτη σεζόν ενώ τους τελευταίους έξι μήνες ανήκε στην ομάδα του Απόλλων Λάρισας με την οποία στέφθηκε πρωταθλητής στην Γ Εθνική.

Ενώ ο Κόλα είναι γεννηθείς στις 31/12/1992 και αγωνίζεται ως μέσο επιθετικός. Τις τελευταίες δυο χρονιές αγωνιζόταν με την φανέλα της Νίκης Βόλου μετρώντας συνολικά 53 συμμετοχές όντας βασικό στέλεχος. Ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα του Μαγνησιακού όπου και αγωνίστηκε για δέκα χρόνια πριν μεταγραφεί στην Νίκη Βόλου.

Ο Χατζής είναι γεννηθείς στις 17/1/1997 και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Κ20 της ΠΑΕ ΑΕΛ 1964. Αγωνίζεται ως εξτρεμ και επιθετικός. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Ακαδημία Πλίτση και μετέπειτα αγωνίστηκε στην Κ17 της Σκόντα Ξάνθη όπου και κατέκτησε το πρωτάθλημα, αγωνίστηκε ακόμη δυο σεζόν στην Ακριτική ομάδα στις Ακαδημίες της Κ20 και την περσινή σεζόν φόρεσε την φανέλα των Ακαδημιών της ΑΕΛ. Σύσσωμη η ομάδα μας τους καλωσορίζει στην οικογένεια του Αχιλλέα μας και τους εύχεται καλή και υγιή σεζόν!».