Βαθμολογία

Ανακοίνωσε Κατσιαφλάκα η Μάνδρα, ξεκινάει ο σχεδιασμός της ομάδας

Ξεκίνησε ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς για την ομάδα της Μάνδρας, η οποία προετοιμάζεται για όλα τα ενδεχόμενα, καθώς δεν γνωρίζει ακόμα αν θα αγωνιστεί στη Β' ή τη Γ' τοπική κατηγορία.

Αυτό αναμένεται να ξεκαθαριστεί το προσεχές διάστημα, ωστόσο οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν ξεκίνησει ήδη τις διαδικασίες του σχεδιασμού, προκειμένου η ομάδα να είναι έτοιμη για το πρωτάθλημα που θα αγωνιστεί.

Στο πλαίσιο αυτό η Μάνδρα ανακοινώσει την πρόσληψη του 42χρονου τεχνικού, Δημήτρη Κατσιαφλάκα. Ο εν λόγω προπονητής έχει διατελέσει τεχνικός στο Νέο Περιβόλι, αλλά και την Νίκη Μιχαήλ.

Επιθυμία του νέου τεχνικού της ομάδας, δεν είναι άλλη από το να γίνει η ομάδα μια οικογένεια (παίκτες, διοίκηση, προπονητής) ώστε να καταφέρει ο σύλλογος να πετύχει τους στόχους του. Προκείται ανμφίβολα για έναν πολύ καλό τεχνικό που σίγουρα θα βοηθήσει τα μέγιστα την ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί πως μόλις οριστικοποιηθεί το που θα αγωνιστεί η ομάδα, θα γίνει και η προετοιμασία που αναμένεται να ξεκινήσει στα τέλη Αυγούστου. Παράλληλα αναμένεται να γίνουν και πολλές προσθήκες στο ρόστερ.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα (14/07) παρευρέθηκε ο πρόεδρος της ομάδας Κώστας Τσολακίδης, ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Ελμπασίδης και ο γενικός γραμματέας Γιώργος Τσολακίδης.

Τέλος του μήνα αναμένεται να γίνει η πρώτη συναντήση γνωριμίας μεταξύ προπονητή και παικτών, μαζί με τη διοίκηση. Η ημερομηνία της συνάντησης θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.