Βαθμολογία

Νέος πρόεδρος του Αχιλλέα Φαρσάλων ο Χρήστος Τσαπραΐλης

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (6/7) σε αίθουσα του Δημαρχείου Φαρσάλων η Γ.Σ. της ομάδας του Αχιλλέα όπου εκεί αποφασίστηκαν κάποια πράγματα ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν όπου ο σύλλογος θα αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Νέα χρονιά λοιπόν με περισσότερες απαιτήσεις και περισσότερες υποχρεώσεις και οι άνθρωποι της Επαρχίας Φαρσάλων ξεκίνησαν το σχεδιασμό. Το πρώτο και σημαντικότερο είναι η ανάδειξη του νέου προέδρου της ομάδας του κ. Χρήστου Τσαπραΐλη που χρόνια είναι δίπλα στο σύλλογο και βοηθά σημαντικά. Από εδώ και πέρα θα είναι ο «καπετάνιος» της ομάδας έχοντας δίπλα του και άλλους συμπαραστάτες.

Το νέο Δ.Σ.

Τις επόμενες ημέρες θα αποφασιστούν και οι ρόλοι των υπολοίπων μελών του νέου Δ.Σ. που θα είναι οι: Χρήστος Μπασαγιάννης, Παναγιώτης Θεοδώρου, Θεόδωρος Γκόβαρης, Θεόδωρος Δημακόπουλος, Σταύρος Πουλαράκης, Γιώργος Δεληδήμος.

Άνοιγμα στον κόσμο και μέλη

Μάλιστα αποφασίστηκε να γίνει ένα άνοιγμα στον κόσμο της Επαρχίας Φαρσάλων με σκοπό να βοηθήσουν όλοι για το καλό της ομάδας, ο καθένας με τον τρόπο του, αφού και τα έξοδα τη νέα χρονιά θα είναι πολλά (ο κάθε εντός έδρας αγώνας θα κοστίζει περίπου στα 800 ευρώ). Επίσης θα υπάρχουν και μέλη που θα πληρώνουν κάποια συνδρομή και θα έχουν λόγο σε όλα τα Δ.Σ.

Ετήσια συνδρομή 20 ευρώ

Εξάμηνη συνδρομή 10 ευρώ

Μηνιαία συνδρομή 2 ευρώ

Οι τιμές των διαρκείας

Για συνταξιούχους και ανέργους με κάρτα ανεργίας 40 ευρώ

Για κανονικά διαρκείας ηλικιών 18+ θα είναι 70 ευρώ

Για διαρκείας με προνόμια θα είναι στα 100 ευρώ

Νέος τεχνικός

Όπως έγινε γνωστό η ομάδα του Αχιλλέα Φαρσάλων θα έχει νέο τεχνικό. Όπως όλα δείχνουν αυτός θα είναι ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος ένας άνθρωπος που έχει προσφέρει πολλά στο σύλλογο κατά το παρελθόν.

Δοκιμές και επιστροφές

Επίσης θα περάσουν από το «μικροσκόπιο» του νέου κόουτς παίκτες που είχαν δοθεί δανεικοί, ενώ θα υπάρχει συνεργασία και με τα όλα τα σωματεία της περιοχής με στόχο ότι αξιόλογο υπάρχει να αποκτηθεί από τον Αχιλλέα. Η προετοιμασία θα ξεκινήσει το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουλίου. Το επόμενο διάστημα θα γίνουν γνωστά και τα χορηγικά πακέτα, ενώ θα γίνει προσπάθεια να μειωθεί το μεμονωμένο εισιτήριο που είναι στα 7 ευρώ στη Γ’ Εθνική.