Βαθμολογία

Μπασαγιάννης: «Εξελίξεις μετά τη γενική συνέλευση»

Στο AEL Radio και την εκπομπή «Αθλητικό κοκτέιλ» του Ντίνου Εξαρχάκη «φιλοξενήθηκε» ο πρόεδρος του Αχιλλέα Φαρσάλων Χρήστος Μπασαγιάννης.

Ο κ. Μπασαγιάννης ανέφερε ότι την επόμενη Πέμπτη (15/6) θα υπάρχει η απολογιστική γενική συνέλευση και ότι γίνονται προσπάθειες το νέο διοικητικό συμβούλιο να πλαισιωθεί με νέους ανθρώπους με όρεξη. Παράλληλα ανέφερε ότι θα μέτα την Γ.Σ. θα υπάρχουν εξελίξεις τόσο σε διοικητικό επίπεδο, όσο και σε αγωνιστικό.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του κ. Μπασαγιάννη:

«Την επόμενη Πέμπτη υπάρχει η απολογιστική γενική συνέλευση, μια ευχάριστη στιγμή καθώς μετα από 27 χρόνια αυτή θα γίνει με την ομάδα να έχει κερδίσει την άνοδο στη Γ' Εθνική. Γίνονται προσπάθειες να πλαισιωθεί το υπάρχον διοικητικό συμβούλιο με νέους ανθρώπους με όρεξη. Υπομονή μια εβδομάδα όπου θα έχουμε εξελίξεις τόσο σε διοικητικό επίπεδο, όσο και σε αγωνιστικό. Πρέπει να κινηθούμε όσο γίνεται πιο γρήγορα γιατί χρόνος δεν υπάρχει».

Σε ερώτηση για τον Νεμπεγλέρα και την παραμονή του στην ομάδα είπε:

«Ο Νεμπεγλέρας είναι δυο χρόνια στην ομάδα και πλέον είναι παίκτης σύμβολο για τον Αχιλλέα. Παίκτης με τεράστια αξία και προσωπικότητα. Δική μας διάθεση και θέληση είναι να παραμείνει στην ομάδα, εφόσον φυσικά μπορεί και ο ίδιος και το επιθυμεί. Θα πρέπει πρώτα από όλα να μιλήσουμε με τον Τάκη Παραφέστα προκειμένου να μπουν όλα τα θέματα σε μια σειρά. Υπομονή σε μια εβδομάδα που θα υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις».

ΑΠΟΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ATHLETICLARISSA: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ