Βαθμολογία

O Aχιλλέας νταμπλούχος και γιορτινός στο «Starz» (PICS)

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων επέστρεψε μετά από 27 ολόκληρα χρόνια στην Γ' Εθνική, εκεί που ανήκει. Το ιστορικό σωματείο ξεκίνησε την προσπάθειά του από την περσινή χρονιά και φέτος την ολοκλήρωσε με απόλυτη επιτυχία.

Την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017 γιόρτασε αυτή τη μεγάλη επιστροφή στο κέντρο διασκέδασης «Starz» στη Λάρισα. Ήταν όλοι τους εκεί. Ο πρόεδρος κ. Χρήστος Μπασαγιάννης, ο γενικός αρχηγός κ. Παναγιώτης Θεοδώρου, ο προπονητής τερματοφυλάκων κ. Γιάννης Κουβεντάρης, ο αντιδήμαρχος Φαρσάλων κ. Σταύρος Πουλαράκης με τη σύζυγο του και ο προπονητής της ομάδας κ. Τάκης Παραφέστας, καθώς και όλοι οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου. Απουσίαζε μόνο ο αντιπρόεδρος κ. Χρήστος Τσαπραΐλης λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Τα τρόπαια για το πρωτάθλημα και το κύπελλο στόλιζαν και έλαμπαν πάνω στο τραπέζει καθώς καμάρωναν και αυτά μαζί με όλους. Η χαρά ήταν ζωγραφισμένη σε κάθε πρόσωπο και δεν κρυβόταν.

Ο κ. Τάκης Παραφέστας ιδιαίτερα συγκινημένος ανάμεσα στους παίκτες του, που πραγματικά είχε «πνιγεί» στις αγκαλιές τους. Ότι αναφορά και αν γίνει για τον κ. Τάκη Παραφέστα είναι μικρή αφού ο άνθρωπος αυτός και σαν παίκτης στη «χρυσή» εποχή της ΑΕΛ, αλλά και σαν προπονητής είναι πραγματικός νικητής.

Τα λουλούδια στόλιζαν όλη αυτή τη χαρούμενη ατμόσφαιρα και ο πρόεδρος κ. Χρήστος Μπασαγιάννης, χωρίς άηχος αυτή τη φορά γιόρταζε με τη καρδιά του, έχοντας στο πλευρό του την σύζυγο του. Ο κ. Γιάννης Κουβεντάρης με τη σύζυγο του και το γιό του είχε πολλά κέφια και το γλέντησε με τη καρδιά του.

Το παρόν έδωσε και ο γνωστός επιχειρηματίας Δημήτρης Αβραμούλης, ενώ ο τραγουδιστής Μιχάλης Παπαματθαίος από το μικρόφωνο του συνεχάρη την προσπάθεια του Αχιλλέα, αφιερώνοντας παράλληλα και τραγούδια.

Σίγουρα αυτή η επιτυχία του Αχιλλέα ήταν μεγάλη και όλο αυτό το γλέντι άξιζε με το παραπάνω και τη βραδιά αυτή θα τη θυμούνται όλοι. Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα του Αχιλλέα Φαρσάλων και από το athleticlarissa.gr, ευχαριστούμε πολύ για την τιμή που μας έκανε για να έχουμε τη συνεργασία με την ομάδα και ιδιαιτέρως τον πρόεδρο κ. Χρήστο Μπασαγιάννη. Η ομάδα του Αχιλλέα είναι ιστορική γιατί πίσω της κουβαλά έναν υπέροχο κόσμο και έτσι τα άρθρα μέσα στη χρονιά και τα ρεπορτάζ έδωσαν στο athleticlarissa πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα.

Τέλος η συντακτική ομάδα του athleticlarissa.gr εύχεται πάντα επιτυχίες στην ιστορική ομάδα του Αχιλλέα Φαρσάλων.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ - ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ