Βαθμολογία

Πάθος, ένταση και «Χ»αμένη ευκαιρία για την Αγιά (PICS)

Ένα πολύ ωραίο παιχνίδι πραγματοποιήθηκε σήμερα (24/5) στο γήπεδο της Γιάννουλης ανάμεσα στην τοπική Δήμητρα και τον Δωτιέα Αγιάς για την 4η αγωνιστική των play-off της Α' ΕΠΣΛ.

Μια αναμέτρηση με πάθος, ένταση και από τις δυο ομάδες με τις δυο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 2-2 και τον Δωτιέα, να μην εκμεταλλεύται την ήττα του Αχιλλέα Φαρσάλων στη Τσαριτσάνη με 4-2, που θα του έδινε το δικαίωμα να μειώσει στους 3 βαθμούς την διαφορά, δυο αγωνιστικές πριν το τέλος.

Ξεκίνημα με σύννεφα και βροχή στην αναμέτρηση, στην οποία έκανε την εμφάνιση του και ο ήλιος ήτοι με όλα τα καιρικά φαινόμενα, σε παιχνίδι χωρίς πολύ κόσμο.

Μια αναμέτρηση στην οποία η Αγιά μπήκε δυνατά και μπόρεσε στην πρώτη της φάση να προηγηθεί, ενώ είχε και δοκάρι για να κάνει το 0-2, όμως στη συνέχεια δεν δημιούργησε καμία επικίνδυνη κατάσταση μπροστά στα καρέ του Βάιου, μέχρι και την ανάπαυλα. Καλύτερη από το 25' η Γιάννουλη που ανέβασε την απόδοση της, είχε κατοχή μπάλας και φάσεις, φτάνοντας στο 45' στο 1-1.

Στην επανάληψη μεγάλο ενδιαφέρον με την Δήμητρα να κάνει το 2-1, σε ένα ματς που στο πάγκο είχε πιτσιρικάδες, ενώ η Αγιά παρά το 2-1, ισοφάρισε σε 2-2 και έχασε ευκαιρία στις καθυστερήσεις για το 2-3 που θα της έδινε και τη νίκη. Οι δυο ομάδες τελείωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες καθώς στο 84' αποβλήθηκαν ο Βάιος της Γιάννουλης και ο Τσατσαλίδης της Αγιάς.

Στο 11' από εκτέλεση φάουλ του Σβερκούλη, ο Μαλάκος με κεφαλιά έκανε το 0-1, ενώ στο 20' ο Τσατσαλίδης με σουτ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Βάιου. Παρά το 0-1 η ομάδα του Βασίλη Μπακογιάννη ανέβασε στροφές και έτσι με την συμπλήρωση του ημιώρου απείλησε όταν ο Καραγέωργος έκανε σουτ μέσα από την περιοχή, όμως ο Φαρμάκας έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Κοταρέλλας έκανε σουτ στέλνοντας τη μπάλα άουτ, ενώ στο 38' ο Γκατζούλης έκανε σουτ μέσα από την περιοχή το οποίο όμως μπλόκαρε ο τερματοφύλακας της Αγιάς. Τελικά με την συμπλήρωση του 45λέπτου οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 1-1 όταν από σέντρα του Καραγέωργου, ο Σπανός με σουτ μέσα από την περιοχή δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στο Φαρμάκα.

Στην επανάληψη στο 50' ο Μαλάκος για την Αγιά εκτέλεσε φάουλ με τον Βάιο να διώχνει δύσκολα, ενώ στο 58' σουτ του Θώμου για τη Γιάννουλη, επίσης έδιωξε δύσκολα ο τερματοφύλακας, αυτή τη φορά της Αγιάς. Ένα λεπτό αργότερα οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 2-1 όταν στο σουτ του Θώμου η μπάλα βρήκε αμυντικό του Δωτιέα και κατέληξε στα δίχτυα.

Στο 61' η Γιάννουλη έφτασε κοντά στο 3-1 με το σουτ του Μπαρούτα να διώχνει σε κόρνερ ο Φαρμάκας, ενώ στο 82' ο Ντακούλας με σουτ έφερε το ματς στα ίσια κάνοντας το 2-2. Δυο λεπτά αργότερα η ένταση της αναμέτρησης έφερε και δυο αποβολές, μια για κάθε ομάδα με τον Βάιο να δέχεται την κόκκινη από πλευράς γηπεδούχων και τον Τσατσαλίδη από πλευράς φιλοξενούμενων.

Ο Δωτιέας θα μπορούσε να φύγει νικητής από την Γιάννουλη ωστόσο στη τελευταία φάση ο Νάτσης δεν μπόρεσε να κάνει το σουτ όπως θα ήθελε με το 2-2 να αποτελεί το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Στα αξιοσημείωτα η ένταση ανάμεσα στους παίκτες των δυο ομάδων, μετά τη λήξη, καθώς τα νεύρα, λόγω της βαθμολογικής σημασίας, ήταν τεταμένα και από τις δυο πλευρές.

Διαιτησία: Γιάντσης (Μάνος, Καραθάνος).

Δήμητρα Γιάννουλης (Βασίλης Μπακογιάννης): Βάιος, Ντάλλας, Καραγέωργος, Μπαμπάλης, Εμμανουήλ, Θώμος, Γκατζούλης (80' Αετόπουλος), Μανάκας, Μπαρούτας (84' Κοτλής), Κοταρέλλας.

Δωτιέας Αγιάς (Κώστας Τσανάς): Φαρμάκας, Γούτος Ε., Γούτος Ν., Τσακάλι, Σούλι (65' Ντελλής), Φιλιππούλης, Τσατσαλίδης, Ντακούλας, Μαλάκος (76' Νάτσης), Χαλάτσης (62' Μπόντε), Σβερκούλης.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ