Βαθμολογία

Φιλικό με φόντο το γηπεδικό πρόβλημα (PICS)

Σε μια πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση με πολλά γκολ και ανατροπές, οι Παλαίμαχοι Αγίου Θωμά μαζί με τους ΜΕΣ, αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 4-4 απέναντι στην Ασπίς Αγίου Θωμά.

Μόλις στο 5ο' λεπτό της αναμέτρησης, ο Μάρτιν έκανε το 1-0. Στο 12' ο Τράντος έκανε το 2-0. Στο 25' ο Μπανιάς έβαλε την προσωπική του «σφραγίδα» για το 2-1. Στο 30' ο Καντάρας ισοφάρισε 2-2. Στο 35' ο Καντάρας και πάλι έκανε το 2-3. Στο 40' ο Όντος πέτυχε το τέρμα της ισοφάρισης για το 3-3. Στο 50' ο Μπανιάς έκανε το 4-3. Στο 70' ο Όντος διαμόρφωσε το τελικό 4-4.

Παλαίμαχοι Αγίου Θωμά & ΜΕΣ: Γιώτας Γ., Μπανιάς, Ζαχαράκης Π. Ζαχαράκης Δ., Καντάρας, Μπέλλος, Γιώτας Α., Χαρζάκας, Γκράβας, Γιώτας Ν., Όντος.

Ασπίς Αγίου Θωμά: Καραούλας, Δωξαριώτης, Μάρτιν, Τράντος, Σαπουνάς, Μπουρήτας, Νάκος Η., Αζέπης, Νάκος Π., Βάλλος, Νάκας, Χαρίσης.

Οι άνθρωποι του Αγίου Θωμά εξέφρασαν τα παράπονά τους αναφορικά με την εγκατάλειψη του γηπέδου: «Η ομάδα του Αγίου Θωμά κάνει προσπάθεια εδώ και μια πενταετία από την επαναδραστηριοποίησή της να συσπειρώσει ξανά τη δική της συνοικία. Κοντά στην ομάδα είναι ο ΜΕΣ Αγίου Θωμά και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές. Μιλάμε για μια συνοικία που αριθμεί 8.000 κατοίκους. Η ομάδα όπως ξέρουμε όλοι δεν έχει τη δική της έδρα και έχει καταντήσει να είναι μετανάστης στην πόλη της και να τρέχει δεξιά και αριστερά σε άλλα γήπεδα. Η ομάδα του Αγίου Θωμά μίλησε με το δημοτικό συμβούλιο επανειλημμένες φορές και της έχει τάξει πως θα γίνουν οι απαραίτητες εργασίες για την αποπεράτωση του έργου. Δυστυχώς όμως μέχρι και σήμερα δε βλέπει φως. Την πρώτη δημοτική κοινότητα εκπροσωπεί ο κ. Γιώργος Δαούλας και μαζί με του πήγανε εκπρόσωποι από τον Άγιο Θωμά στην γεωργική σχολή και στη διευθύντρια όπου έγινε η αίτηση και περιμένουν την απάντηση από το υπουργείο γεωργίας. Όλο αυτό έγινε πριν δύο μήνες. Ο μοναδικός άνθρωπος που δείχνει να θέλει να ακούσει είναι ο κ. Γιώργος Σούλτης. Όταν έρθει η απάντηση από το υπουργείο γεωργίας, θα έρθει και η τεχνική υπηρεσία για να ξεκινήσουν τα έργα, τα οποία θα αναλάβει ο Δήμος. Η ταυτότητα του Αγίου Θωμά θεωρούμε πως έχει χαθεί αφού είναι η πιο υποβαθμισμένη περιοχή. Πιστεύουμε πως ο Δήμος τον έχει ξεχάσει αφού πέρυσι είχε πει πως θα είναι η χρονιά του, αλλά ο μοναδικός που έδωσε το παρών από το συμβούλιο ήταν ο κ. Σούλτης. Εμείς παλεύουμε γιατί σκοπός όλων στον Άγιο Θωμά είναι να παίξουν τα παιδιά μας εδώ και ταυτόχρονα να γίνουν και τμήματα υποδομής. Έστω και τώρα ας εισακουστεί η έκκλησή μας για να γίνει αυτό που επιθυμούμε όλοι».

Εναποθέτουμε τις φωτογραφίες όπου φαίνεται η εγκατάλειψη του γηπέδου:

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ