Βαθμολογία

Ήττα για Μάνδρα, άνοδος για Ιπποκράτη

Την ήττα με σκορ 3-2 γνώρισε σήμερα (14/5) στο ουδέτερο της Γιάννουλης η ομάδα της Μάνδρας από τον Ιπποκράτη ένα αποτέλεσμα που για την ώρα της στερεί το δικαίωμα της ανόδου στην Β' ΕΠΣΛ.

Η ομάδα του Γιώργου Τσολακίδη αν και ξεκίνησε καλύτερα στο παιχνίδι και προηγήθηκε 2-0 στην συνέχεια δεχόμενη τρία τέρματα από την ομάδα του Ιπποκράτη γνώρισε την ήττα και προς το παρών παραμένει στην Γ' ΕΠΣΛ.

Και λέμε προς το παρών γιατί μπορεί να υπάρξουν ομάδες που δεν θα δηλώσουν συμμετοχή στα νέα πρωταθλήματα και έτσι η Μάνδρα να επωφεληθεί και να πάρει μια θέση για την άνοδο.

Η πρώτη καλή στιγμή στην αναμέτρηση ανήκε στον Ιπποκράτη όταν το καλό σουτ στο 8' του Κουτσιμάνη ανάγκασε σε μεγάλη με την Μάνδρα να απαντά στις ευκαιρίες τέσσερα λεπτά αργότερα όταν Καλφούτζος και Τζήκος συνδυάστηκαν όμορφα με τελικό αποδέκτη τον Τσούτσια που έκανε το σουτ από πλάγια θέση, αλλά είδε την μπάλα να περνά λίγο άουτ.

Όμως στο 13' ότι δεν μπόρεσε να κάνει πριν ο παίκτης της Μάνδρας το πέτυχε στην φάση αυτή σκοράροντας με ιδανικό τρόπο για το 1-0. Ένα λεπτό πριν το πρώτο εικοσάλεπτο η Μάνδρα έφτασε και στο 2-0 όταν ο Καλφούτζος ξέφυγε σε αντεπίθεση από πλάγια αριστερά και με ιδανικό τελείωμα έκανε δυο τα τέρματα της ομάδας του.

Ο Ιπποκράτης προσπάθησε να μειώσει και στο ημίωρο άγγιξε το 1-2 όταν το πρώτο σουτ του Φώλια απέκρουσε με σπουδαία επέμβαση ο Ζουμπουλίδης, ενώ δυο λεπτά αργότερα πολύ καλό σουτ του Φραχόλι Ρ. έδιωξε με τα πόδια ο πορτιέρο της ομάδας του Τσολακίδη.

Οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν στο 34' όταν ο Παπαδόπουλος Ν. αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη του κ. Παλαμίδα με συνέπεια να αφήσει την ομάδα του με 10 παίκτες κάτι που έδωσε την δυνατότητα στην ομάδα των Κολονιώτη - Εμμανουήλ να μειώσει στο 36' με ωραίο σουτ του Φραχόλι Ρ.

Στην επανάληψη η Μάνδρα έμεινε και με 9 παίκτες με την αποβολή του Μπακογιάννη στο 78' κάτι που έκανε δύσκολο το έργο της, ενώ και η κούραση ήταν καταλυτικός παράγοντας με συνέπεια να δεχθεί άλλα δυο γκολ για το τελικό 3-2. Μοναδική καλή φάση μια ευκαιρία με τον Καλφούτζο.

Διαιτησία: Παλαμίδας (Καραθάνος, Γούλας)

Μάνδρα (Γιώργος Τσολακίδης): Ζουμπουλίδης, Μπακογιάννης, Φασούλας (44' Σταυρομήτρος), Τσολακίδης Χ., Καδόγλου (75' Φωτάκης), Τεκέδης, Καλφούτζος, Σεϊμίρ, Τζήκος (62' Ξύτσας), Παπαδόπουλος Ν., Τσούτσας.

Ιπποκράτης (Θανάσης Κολονιώτης - Γιάννης Εμμανουήλ): Σκάρλος, Μονάντερος, Μπλερίμ, Φώλιας, Φραχόλι Κ., Τσουμάνης Ε., Φραχόλι Ρ., Μπλάνας, Τσιρογιάννης, Μπούζος, Κουτσιμάνης.

Η Διοίκηση της Μάνδρας καθώς και οι παίκτες εύχονται στον αρχηγό Γιώργο Καδόγλου καλά στέφανα αφού θα τελέσει τον γάμο του την επόμενη Κυριακή 21 Μαΐου στον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία στην Μάνδρα

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ