Βαθμολογία

Μεγάλες στιγμές και άνοδος για τον Πύρρο (PICS)

Μεγάλη νίκη με σκορ 2-0 πανηγύρισε σήμερα (7/5) η ομάδα του Πύρρου κόντρα στον Έλαφο Αγιάς, μια νίκη που της έδωσε την δυνατότητα να πάρει το εισιτήριο της ανόδου στην Β' ΕΠΣΛ.

Η ομάδα του Κώστα Βασίλη ήθελε την νίκη στην αναμέτρηση και την πήρε εύκολα απέναντι στην ουραγό του ομίλου Έλαφο Αγιάς σε ένα ματς με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, χαμένο πέναλτι και σωρεία ευκαιριών για μεγαλύτερο σκορ.

Μια ιστορική στιγμή για την ομάδα του Πύρρου που ήταν η καλύτερη ομάδα του ομίλου καθόλη την διάρκεια του πρωταθλήματος και ζει μοναδικές και ανεπανάληπτες στιγμές με την άνοδο της ομάδας στην παραπάνω κατηγορία, μαζί με την Αναγέννηση Πυργετού.

Πρώτη καλή στιγμή με το σουτ του Τσίλη στο 8' και την μπάλα να περνά λίγο άουτ, ενώ στο 10' και στο 12' τα κοντινά σουτ του Μήτρου πέρασαν επίσης άουτ. Στο 17' ο Μήτρος έγινε κάτοχος της μπάλας πάσαρε στον Λίτσα και αυτός στον Λεσάϊ που έκανε δυνατό σουτ και την μπάλα να περνά ξυστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Νίκου.

Με την συμπλήρωση 40 λεπτών αγώνα ο Μήτρος κέρδισε πέναλτι με τον τερματοφύλακα Κιόρογλου να αναλαμβάνει την εκτέλεση, όμως ο συνάδελφος του Νίκου μπλόκαρε την μπάλα. Τελικά στο 45' ύστερα από φάση διαρκείας στην μικρή περιοχή πρώτο σουτ από τον Τσίλη, ο Νίκου έδιωξε με τα πόδια και ο Μούρης με διπλή προσπάθεια την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0.

Η κυριαρχία του Πύρρου συνεχίστηκε και στην επανάληψη με το σουτ του Τσίλη στο 53' να καταλήγει στο αριστερό δοκάρι και στην επαναφορά ο Λεσάϊ με σέντρα βρήκε τον Μούρι που έκανε την κεφαλιά και την μπάλα να περνά άουτ. Ο Πύρρος έφτασε στο 2-0 στο 75' όταν ο Λίτσας με ωραία ατομική προσπάθεια πέρασε την κάθετη στον Λεσάϊ και αυτός με κοντινό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Νίκου.

Η ομάδα του Κώστα Βασίλη θα μπορούσε σε δυο περιπτώσεις να κάνει και το 3-0 όμως στο 80' ο Λεσάϊ με προβολή έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και τρία λεπτά αργότερα από σέντρα του, εκ των κορυφαίων, Λεσάϊ ο Μήτρος πήρε την κεφαλιά, αλλά ο Νίκου μπλόκαρε την μπάλα.

Διαιτησία: Καραγιάννης (Θύμιου, Κοντογιώργος).

ΑΣ Βορειοηπειρωτών ο Πύρρος (Κώστας Βασίλης): Κιόρογλου, Χαϊδούσης, Λίτσας, Τσάβος, Κάτσης, Μαρούδης, Μήτρος, Πότσης, Λεσάϊ, Μούρης (85' Θεμελής), Τσίλης (75' Μουλάς).

Έλαφος Αγιάς (Μάνος Καρανικόλας): Νίκου, Τάτος, Ζυγογιώργος, Μάνδαλος, Τσαντζαλής, Καρανικόλας, Αλλαράϊ, Αναγνώστου, Μπρούσας, Κούκος, Τσατανάκος.

* Πολλά συγχαρητήρια από το athleticlarissa στην ομάδα για την σπουδαία στιγμή και επιτυχία της ανόδου, στους παίκτες, στον προπονητή, στην διοίκηση και στον πρόεδρο κ. Αλέκο Λιάγκο.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ