Βαθμολογία

Πήρε τo πρωτάθλημα ο Ηρακλής, συνεχίζει ο Δαμασιακός (PICS)

Ηρακλής Λάρισας και Δαμασιακός «μοιράστηκαν» βαθμούς μετά από το τελικό 2-2 της μεταξύ τους αναμέτρησης, με τους μεν γηπεδούχους (Ηρακλής Λάρισας) να επιβεβαιώνουν και μαθηματικά πλέον την άνοδό τους στην παραπάνω κατηγορία και τους δε φιλοξενούμενους να παραμένουν στο «κυνήγι» της τρίτης θέσης.

Με ουκ ολίγες απουσίες βασικών παικτών παρουσιάστηκε στη σημερινή αναμέτρηση κόντρα στον Δαμασιακό ο Ηρακλής Λάρισας, με τον τεχνικό των γηπεδούχων, Γιάννη Τσακμακίδη, να δίνει ευκαιρίες σε πολλά νέα παιδιά να αγωνιστούν.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης, η πρώτη ευκαιρία σημειώθηκε από το μακρινό σουτ του Μολά, το οποίο έδιωξε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας στο 13'. Στο επόμενο λεπτό, ο Μολάς έκανε τη σέντρα, την κεφαλιά πήρε ο Μπάμης, όμως η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 29' ο Ραπτοτάσιος έκανε τη σέντρα, ο Λέτσιος με πλασέ έκανε το 0-1. Στο 39' ο Φορτομάρης ανέτρεψε τον Ραπτοτάσιο, το πέναλτι εκτέλεσε ο Τσιάλτας για το 0-2. Στο 50' ο Κάτσης είχε δοκάρι για τον Ηρακλή Λάρισας. Στο 67' ο Λούτσος βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ.

Στο 70' ο Μπάμης ανατράπηκε από τον Μουσιάρη και ο Ψωμολιάς με πέναλτι μείωσε σε 1-2 για τον Ηρακλή. Στο 74' οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Μπακαϊνη. Λίγο πριν το 90' με σουτ από πλάγια θέση ο Ζαφειρίου διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Ηρακλής Λάρισας (Γιάννης Τσακμακίδης): Ντιντής, Λιανός, Φορτωμάρης, Ψωμολιάς, Φώτος (67' λ. τρ. Σπανός), Μπάμης, Πατσής, Μολάς, Γκιουρσάνης, Κατσής (60' Ζαφειρίου), Σουλτούκης (60' Αποστόλου).

Δαμασιακός (Κώστας Καζάκης): Μιγδάνης, Μπακαίνης, Ντόκος, Δούκας (66' Μουσιάρης- Λέτσιος), Λέτσιος Κ., Τιούτιος, Τσιάλτας, Καρατζιόλης, Λέτσιος Α.Π, Λούτσος, Ραπτοτάσιος.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Ανδρέας Γρηγοριάδης.