Βαθμολογία

Δίκαιη μοιρασιά στην Αγιά (PICS)

Ισόπαλη με σκορ 1-1 ολοκληρώθηκε το μεγάλο ντέρμπι της Α' ΕΠΣΛ ανάμεσα στον Δωτιέα Αγιάς και τον Οικονόμο Τσαριτσάνης για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ένα πολύ δυνατό παιχνίδι και από τις δυο ομάδες, δυο πολύ καλές ομάδες οι οποίες μπορεί να έχουν διαφορά 12 βαθμών, αλλά η ομάδα του Οικονόμου παρουσιάστηκε πολύ καλή, πολύ σταθερή ομάδα, ομάδα ισάξια του Δωτιέα Αγιάς και σίγουρα η βαθμολογική θέση την αδικεί.

Η ομάδα του Δημήτρη Μπουκουβάλα μπήκε πιο δυνατά, άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, οι "πράσινοι" απάντησαν με τον ίδιο τρόπο και τις δυο ομάδες να έχουν ευκαιρίες εκατέρωθεν, αλλά να μένουν στο 1-1.

Μόλις στο 2' ο Τσατσαλίδης ανατράπηκε από τον Μόσχο με τον ρέφερι Τζήλο να δείχνει το σημείο του πέναλτι, ένα πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος για το 1-0. Δέκα λεπτά αργότερα όμως άμεση απάντηση με πανομοιότυπη φάση. Συγκεκριμένα ο Καραγκούνης ανατράπηκε από τον Τσακάλι με τον κ. Τζήλο να δείχνει και εδώ την άσπρη βούλα με τον Χάμο να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να ισοφαρίζει σε 1-1.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με την Αγιά να φτάνει κοντά στο 2-1 στο 51΄ όταν ο Τσατσαλίδης από κοντά έστειλε την μπάλα άουτ, στο 71' ο Ντακούλας με κοντινό σουτ επίσης η μπάλα πέρασε άουτ, όμως η μεγάλη στιγμή ανήκε στην ομάδα του Κώστα Κατσάρα.

Πιο συγκεκριμένα ο Γούτος Ε. γύρισε την μπάλα στον Φαρμάκα, αυτός έκανε λάθος εκτίμηση με τον Γκαραγκούνη να επωφελείται να σουτάρει, όμως πάνω στην γραμμή σαν από μηχανής Θεός με αυτοθυσία ο Σούλι πάνω στην γραμμή απέτρεψε το 1-2.

Τελευταία καλή φάση στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων όταν ο Μαλάκος έπιασε ένα πολύ ωραίο σουτ, εξίσου ωραία όμως και η απόκρουση από τον πορτιέρο του Οικονόμου, Νούσια.

Διαιτησία: Τζήλος (Ραμάϊ, Μακρής).

Δωτιέας Αγιάς (Δημητρης Μπουκουβάλας): Φαρμάκας, Παππάς, Γούτος Ν. (80' Μπόντε), Τσακάλι, Σούλι, Νάτσης, Τσατσαλίδης, Ντακούλας, Μαλάκος, Χαλάτσης (70' Γούτος Ε.), Γιαννακός (57' Σβερκούλης).

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Κώστας Κατσάρας): Νούσιας, Νάνος, Λεβέντης, Χάμος, Μόσχος (46' Σαπάκος), Σακοράφας, Μπουγκουνάρας (67' Ντούφας), Καλφούτζος, Φτίκας (84' Μιχτάρι), Καραγκούνης, Πούτας.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ