Βαθμολογία

Απόδραση στις καθυστερήσεις για Ηρακλή Λάρισας (PICS)

Μια πολύ σημαντική νίκη πανηγύρισε το πρωί της Κυριακής (26/3) η ομάδα του Ηρακλή Λάρισας που νίκησε με 1-0 στο Κιλελέρ την ομώνυμη ομάδα για την 25η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΛ.

Η ομάδα του Γιάννη Τσακμακίδη παρά τις απουσίες που είχε να αντιμετωπίσει κατάφερε να πάρει την νίκη στην δύσκολη έδρα του Κιλελέρ απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα, μια σκληροτράχηλη ομάδα που αποτέλεσε έναν ισχυρό αντίπαλο για τον Ηρακλή.

Ακόμα ένα βήμα προς το πρωτάθλημα ήταν αυτή η νίκη για τον Ηρακλή σε ένα γήπεδο στο οποίο ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε πάρα πολύ καλή κατάσταση και σε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι μέχρι το τέλος με τον Γηραιό να φεύγει έστω και στις καθυστερήσεις με την νίκη από μια δύσκολη έδρα και απέναντι σε μια πολύ καλή, όπως είπαμε ομάδα.

Ο Ηρακλής είχε την πρώτη του ευκαιρία στο 7' όταν το σουτ του Σπανού έδιωξε σε κόρνερ ο Καρακυρίτσης, ενώ στο 11' καλό σουτ του Ζαφειρίου με την μπάλα να περνά πάνω από τα δοκάρια. Δυο λεπτά πριν το εικοσάλεπτο ο Σπανός έκανε μακρινό σουτ που μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του Κιλελέρ, το οποίο απείλησε στο 25' με το πολύ καλό σουτ εκτός περιοχής του Βράκα να φεύγει λίγο άουτ.

Οι γηπεδούχοι ήταν απειλητικοί και έτσι στο 28' έχασαν νέα ευκαιρία όταν ο Τζουρτζουκλής πάσαρε στον Κουσιώρα και ο τελευταίος έκανε σουτ που κόντραρε στους αμυντικούς με τον Βράκα στο ημίωρο να κάνει καλό σουτ με την μπάλα να περνάει λίγο δίπλα από την εστία. Τελευταία καλή στιγμή πριν την ανάπαυλα η εκτέλεση φάουλ του Μόλα εκτός περιοχής με την μπάλα να διώχνει σε κόρνερ ο πορτιέρο του Κιλελέρ.

Στην επανάληψη ο Ζαφειρίου στο 50' έκανε σουτ μέσα από την περιοχή με την μπάλα να φεύγει ψηλά άουτ, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 56' είχε σουτ εντός περιοχής με την άμυνα και τον τερματοφύλακα να αποκρούουν. Στο 77' από σέντρα του Φώτου ο Αποστόλου με σουτ εντός περιοχής έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ στο 85' ο Λιανός πάσαρε στον Γκιουρσάνη που έκανε το σουτ για να στείλει την μπάλα άουτ.

Τελικά και ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς θα ολοκληρωθεί στην λευκή ισοπαλία, στις καθυστερήσεις ο έμπειρος επιθετικός του Ηρακλή, Αποστόλου πέτυχε το 0-1 εκμεταλλευόμενος το τσαφ που έγινε στην περιοχή του Κιλελέρ από την σέντρα του Φώτου και χάρισε μια πολύ σημαντική νίκη στην ομάδα του.

Διαιτησία: Γρηγοριάδης (Καραμπούλας, Μπουρονίκος).

Κιλελέρ (Δημήτρης Δανιλούλης): Καρακυρίτσης, Γουρνάρης, Κοκότσικας (58' Καραϊσκος), Παλάσκας, Ζιωγούρας, Γκέκας, Πατσούρας (82' Κάσσος), Βράκας, Ζιόμπουρας (85' Φαρμάκας), Τζουρτζουκλής, Κουσιώρας.

Ηρακλής Λάρισας (Γιάννης Τσακμακίδης): Μαγαζιώτης, Λιανός (86' Σουλτούκης), Φορτομάρης, Ψωμολιάς, Γκιουρσάνης, Μπάμης, Φώτος, Μολάς (78' Μπάρδας), Σπανός (89' Κατσής), Ζαφειρίου, Αποστόλου.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ