Βαθμολογία

Σπουδαίο τρίποντο για Αμπελωνιακό, 1-0 τις Νέες Καρυές (PICS)

Ένα πολύ σημαντικό τρίποντο στην προσπάθεια που κάνει για την άνοδο στην Α' ΕΠΣΛ πήρε σήμερα (26/3) η ομάδα του Αμπελωνιακού που επικράτησε με 1-0 στις Νέες Καρυές για την 25η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΛ.

Κάτω από ιδανικές καιρικές συνθήκες με ηλιόλουστο καιρό έγινε ένα καλό παιχνίδι ανάμεσα σε δυο πολύ καλές και δυνατές ομάδες, παιχνίδι κέντρου κυρίως με λίγες καλές φάσεις και την ομάδα του Γιάννη Παπαδημητρίου να εκμεταλλεύται μια από αυτές και να σκοράρει για την νίκη με 1-0.

Στο 7' καλό σουτ του Τριανταφυλλόπουλου για τους γηπεδούχους η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Βραζιτίκου, ενώ  στο 15' το σουτ του Μάτου πέρασε ελάχιστα άουτ. Με την συμπλήρωση του ημιώρου η πρώτη καλή στιγμή για τον Αμπελωνιακό όταν ο Τσετιροκλής έβγαλε από το κέντρο μπαλιά με τον Βούκια να γίνεται κάτοχος, όμως την τελευταία στιγμή το σουτ του έδιωξε αμυντικός των γηπεδούχων.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι στην πρώτη αξιόλογη στιγμή του δευτέρου ημιχρόνου πέτυχαν το 0-1 όταν στο 58' ο Βούκιας με ωραία μπαλιά από τον χώρο του κέντρου βρήκε τον Πατρίκου στην πλάτη της άμυνας και ο τελευταίος με ψηλοκρεμαστό σουτ άνοιξε το σκορ.

Ένα λεπτό αργότερα ο Πράπας βρέθηκε απέναντι από τον Βραζιτίκο, αλλά απέτυχε να κάνει άμεσα το 1-1. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν για το 1-1 και έτσι στο 75' έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Ξαφάρα εξ επαφής να αποτυγχάνει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, ενώ στο 80' το σουτ του Ταταμπούκα πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια.

Διαιτησία: Βλιώρας (Τέγος Α., Σπανούλης).

Νέες Καρύες (Βαγγέλης Μπιρσίμης): Καλλιμάνης, Σιδέρης, Σέτζας, Τσιώλης Β., Καφφές, Σχοινάς (85' Εμμανουήλ), Τριανταφυλλόπουλος (55' Ξαφάρας), Πράπας, Τσιώλης Ν., Μάτος (77' Ζαίμι), Ταρταμπούκας.

Αμπελωνιακός (Γιάννης Παπαδημητρίου): Βραζιτίκος, Μεσημέρης (55' Ψύρρας), Κωτούλας, Αλεξόπουλος, Παυλίδης, Δαλακώνης, Λιάκος (65' Αρσένης), Πατρίκου, Βούκιας (77' Ιωαννίδης), Τσετιροκλής, Μπόντε.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ