Βαθμολογία

Μήτρος: «Δίκαια ο Πύρρος θα φτάσει στην άνοδο»

Ο Χρήστος Μήτρος αγωνίζεται στον Α.Σ. Βορειοηπειρωτών Λάρισας «Ο ΠΥΡΡΟΣ» ως δεξί χαφ και είναι 23 ετών. Ξεκίνησε από τον Μαχητή Τερψιθέας, όπου και έπαιξε μέχρι που ο σύλλογος έπαιξε στη Γ’ Εθνική. Στη συνέχεια μεταπήδησε στους Λύκους και πέρασε από τη Λάρισα 88’ για να καταλήξει στον Πύρρο.

Προσωπική μας άποψη είναι πως ήταν από τους καλύτερους παίκτες στο ντέρμπι κορυφής με τον Πυργετό, έχει πολύ καλά στοιχεία και βοηθάει και από άλλες θέσεις.

Μετά το τέλος του αγώνα έκανε δηλώσεις στο athleticlarissa.gr. «Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι κορυφής, είχε νεύρα, δύναμη και πάθος και από τις δύο πλευρές αφού όλοι θέλανε το ματς. Όποιος θα ήταν πιο ψύχραιμος θα έβγαινε νικητής. Δεν σταθήκαμε τυχεροί στη φάση του πέναλτι και έτσι δεν πήραμε τη νίκη. Εγώ από την πλευρά μου θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου στην προσπάθεια που έκαναν, επίσης να ευχαριστήσω τον προπονητή μας Κώστα Βασίλη, καθώς και τους ανθρώπους της διοίκησης και κυρίως τον πρόεδρο Αλέκο Λιάγκο που είναι πάντα στο πλευρό μας.

Θεωρώ πως η ομάδα μας έχει πολύ καλούς παίκτες και δίκαια θα φτάσουμε στην άνοδο. Όσον αφορά εμένα θα ήθελα αν μου δοθεί η ευκαιρία να παίξω σε υψηλότερο επίπεδο».