Βαθμολογία

Μέτριο ματς στην Γαλήνη και λευκή ισοπαλία για Απόλλωνα

Ισόπαλη χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε η σημερινή (5/3) αναμέτρηση του Απόλλωνα Γαλήνης 2016 κόντρα στην Λάρισα 88 για την 15η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ' ΕΠΣΛ.

Η νεανική ομάδα του Περικλή Τσεκούρα είχε μια καλή στιγμή στην επανάληψη και ένα δοκάρι, όμως δεν μπόρεσε να σκοράρει, ενώ δοκάρι είχε και η φιλοξενούμενη ομάδα στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου.

Μέτριο παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο χωρίς φάσεις, εκτός από την φάση του 45' που η Λάρισα 88 είχε κάθετο δοκάρι, ενώ στην επανάληψη στο 58' ο Σβύλιας βγήκε τετ-α-τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα όμως έστειλε την μπάλα άουτ και στο 88' ο Κορέτσος με σουτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και εν συνεχεία αυτή κατέληξε άουτ.

Απόλλων Γαλήνης (Περικλής Τσεκούρας): Κιλιργιώτης, Κορέτσος, Μακρής, Νάχαμος Χ., Μάλλιος (50' Παππάς), Γκρίτζας Ν., Γκέκας, Γκρίτσας Ε., Μιχαήλ, Νάχαμος Α. (80' Χατζηθεοχάρης), Σβύλιας.

* Η ομάδα του Απόλλωνα κτίστηκε με νεαρά παιδιά 15-16 ετών γίνεται μια ωραία και σοβαρή προσπάθεια από την διοίκηση να οργανωθεί η ομάδα και να έχει καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Πρόεδρος είναι ο κ. Γιώργος Βλάχος με αρκετούς αξιόλογους παράγοντες στην διοίκηση.