Βαθμολογία

Ήρθε για να μείνει ο Α.Σ. Βορειοηπειρωτών Λάρισας «Ο ΠΥΡΡΟΣ»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 25/2 στο κοσμικό κέντρο «Ανεμόμυλος» η κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Α.Σ. Βορειοηπειρωτών Λάρισας «Ο ΠΥΡΡΟΣ», όπου η ομάδα μετέχει για πρώτη χρονιά στην Γ’ ΕΠΣΛ και πρωταγωνιστεί. Το athleticlarissa.gr ευχαριστεί την διοίκηση της ομάδας για την τιμή που του έκανε και σας μεταφέρει όλο το ρεπορτάζ.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ – ΦΩΤΟ: ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ

Η βραδιά περιελάμβανε πολύ χορό με την ηπειρώτικη ορχήστρα: Πλήκτρα: Αχιλλέας Ραμαντάνης, Κλαρίνο: Βασίλης Παππάς, Τραγούδι: Λεωνίδας Πουρίκας. Όλοι οι παρευρισκόμενοι τίμησαν του παίκτες και το τεχνικό team της ομάδος που διαπρέπει στο πρωτάθλημα της Γ' ΕΠΣΛ στην φετινή παρθενική του εμφάνιση.

Σύσσωμη η διοίκηση ήταν παρούσα με τον πρόεδρο κ. Αλέκο Λιάγκο, τον γενικό αρχηγό κ. Ιωάννη Νταγιάκα, τον ταμία κ. Αντώνη Σταύρου, τα μέλη: Ορέστης Θέμελης, Οδυσσέας Μπόρος, Γιώργος Μπέτσης και ο πρόεδρος του συνδέσμου Βορειοηπειρωτών «Ο ΠΥΡΡΟΣ» όπου είναι και μέλος στη διοίκηση της ομάδας ο κ. Τιμολέων Ρώσσης.

Το λόγο στο βήμα πήρε ο πρόεδρος της ομάδας κ. Αλέκος Λιάγκος ο οποίος ευχαρίστησε όλους όσους τίμησαν την βραδιά, ειδική αναφορά έγινε για τον πρόεδρο της ΕΠΣΛ κ. Ζήση Γρηγορίου που από την αρχή ήταν διπλά στην προσπάθεια που έκανε «Ο ΠΥΡΡΟΣ».

Ευχαρίστησε ιδιαίτερως τον προπονητή της ομάδας κ. Κώστα Βασίλη, καθώς και το φροντιστή της ομάδας κ. Γιώργο Κώστα. Άλλα πάνω απ’ όλα τα εύσημα έδωσε στην ομάδα όπου δίνει ότι ψυχικά αποθέματα έχει για να υλοποιήσει το στόχο της.

Αναφέρθηκε ακόμη στον πρόεδρο του συνδέσμου Βορειοηπειρωτών «Ο ΠΥΡΡΟΣ» κ. Τιμολέων Ρώσση όπου την προηγούμενη εβδομάδα κόπηκε η πρωτοχρονιάτικη πίτα για τον σύνδεσμο τον Βορειοηπειρωτών «Ο ΠΥΡΡΟΣ» και εκεί έθεσε δύο σοβαρά ζητήματα για τον σύνδεσμο. Το πρώτο ήταν να γίνει αίτημα στην πολιτεία ώστε να μπορούν να παρελάζουν και στις δύο επετείους, αρχής γενομένης την 25η Μαρτίου που πλησιάζει.

Το δεύτερο αίτημα ήταν να δημιουργηθεί τράπεζα αίματος και κάλεσε όλους όσους ήταν στην αίθουσα να συνεισφέρουν για κάτι που είναι πολύ χρήσιμο στις μέρες μας.

Ευχαρίστησε κάποιους από τους χορηγούς της ομάδας: (Πρίφτης Οικοδομικά Υλικά, Οδυσσέας Μπόρος Αλουμινοκατασκευές, Τιμολέων Ρώσσης Γύψινα – Μονώσεις, Γιώργος Μπέτσης Φούρνος Αρχοντικός.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ κ. Ζήσης Γρηγορίου, όπου ευχήθηκε από καρδιάς στην ομάδα να έχει καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα, τόνισε στη σημασία να κρατηθεί η ομάδα σε αυτό το επίπεδο να τιμάει και τις παραδόσεις που έχει ο σύλλογος και να μην είναι αυτοσκοπός ο πρωταθλητισμός. Παρόντες από την ΕΠΣΛ ήταν και ο γραμματέας κ. Χρήστος Σκάρλος.

Ο πρόεδρος της ομάδας κ. Αλέκος Λιάγκος τίμησε τα τρία αθλητικά site που ασχολούνται με το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα του νομού μας.

Τον κ. Σάκη Γκουρνέλη (Larisagoal), βράβευσε ο προπονητής κ. Κώστας Βασίλης.

Τον κ. Χρήστο Γκατζούλη (Athleticlarissa), βράβευσε ο αρχηγός της ομάδας κ. Μάριος Κάτσε.

Και τον κ. Δημήτρη Πετρωτό (Arenalarissa), βράβευσε ο τερματοφύλακας της ομάδας κ. Λεωνίδας Κιόρογλου.

Ο πατήρ Μιλτιάδης ήταν εκείνος που έκανε το τελετουργικό πριν κοπεί η πίτα, ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους και ιδιαιτέρως στην ομάδα και πάνω απ’ όλα να είναι όλοι υπερήφανοι που είναι από την Βόρεια Ήπειρο και όπως είπε στο τέλος «οι νίκες μας δίνουν χαρά και οι ήττες δύναμη».

Οι τυχεροί στο φλουρί ήταν οι: Κώστας Βάσσος (ποδοσφαιριστής) και φροντιστής της ομάδας Γιώργος Κώστας. Το φαγητό ήταν εξαιρετικό, η αίθουσα πολύ όμορφη μια που χρόνια τώρα το κέντρο «Ανεμόμυλος» που βρίσκεται στο 6ο χλμ Λάρισας – Φαλάνης επιμελείται με ιδιαίτερη φροντίδα και αγάπη ο γνωστός επιχειρηματίας κ. Κώστας Νιαβής.

Η βραδιά ήταν όμορφη, όλοι το χάρηκαν και χόρεψαν με την ψυχή τους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Αξίζει να αναφέρουμε πως όλοι έδωσαν ραντεβού για την άλλη Κυριακή όπου η ομάδα θα δώσει ένα πολύ κρίσιμο ματς κόντρα στον πρωτοπόρο Πυργετό.

Αξίζουν πολλά μπράβο στους ανθρώπους της διοίκησης που με μεράκι έχουν καταφέρει πολύ σημαντικά πράγματα μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, τους ευχόμαστε έτσι να συνεχίσουν.