Βαθμολογία

Απάντηση Πουλαράκη στην ανακοίνωση της Αμπελιάς

Μέσω επιστολής του,  ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΛ κ. Σταύρος Πουλαράκης, «απαντά» σχετικά με την εμπλοκή του ονόματός του στην επιστολή διαμαρτυρίας για τη διαιτησία, που εξέδωσε  η ομάδα του Ολυμπιακού Αμπελιάς.

 Ο κ. Στ. Πουλαράκης αναφέρει τα εξής:

«Αποτελεί ύψιστο δείγμα επιπολαιότητας και ανευθυνότητας το κείμενο που είδε το φως της δημοσιότητας, εκ μέρους της ομάδας Ολυμπιακός Αμπελιάς, η διοίκηση της οποίας, σε μια ακόμη ανεπιτυχή προσπάθειά της για πρόωρη και σε λαθεμένο δρόμο προεκλογική «καμπάνια», «απασφάλισε» και «πυροβολεί» αδιακρίτως εναντίον «δικαίων και αδίκων».

Μέσα στο πλαίσιο των γενικών «στόχων» της, συμπεριέλαβε και εμένα, επικεντρώνοντας στο ρόλο μου ως Προέδρου της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΛ, αδιαφορώντας ή σκοπίμως παραβλέποντας την 20ετή μου προσφορά στο Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Νομού μας, σε συνάρτηση με αυτή προς τα τοπικά δημοτικά δρώμενα.

Θα ήταν υποτιμητικό για τη νοημοσύνη μου, αλλά και τη νοημοσύνη όλων των υγιώς  σκεπτόμενων φιλάθλων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του Νομού μας, να απαντήσω, στις... αποκριάτικες «κροτίδες» που πέταξαν με την επιστολή τους οι ιθύνοντες του προσφιλούς κατά τα άλλα ποδοσφαιρικού σωματείου. Θα τους υπενθυμίσω μόνο ότι από τις αρχές του περασμένου Νοεμβρίου, που το Δ.Σ. της Ένωσης με τίμησε  με το ρόλο του Προέδρου της Επιτροπής Διαιτησίας, η ομάδα της Αμπελιάς κάνει... πρωταθλητισμό! Από την 6η Νοεμβρίου 2016 μέχρι σήμερα έχει στο ενεργητικό της 6 νίκες μία ισοπαλία και 2 ήττες.

Όλα αυτά τα νικηφόρα αποτελέσματα, προφανώς κατά την άποψη των υπεύθυνων του σωματείου προέρχονται από την αγωνιστική ικανότητα των παικτών της (κάτι για το οποίο ούτε εγώ διαφωνώ), αλλά για τα δύο ατυχή αποτελέσματα φταίει αποκλειστικά και μόνο ο... Πουλαράκης. Πάλι καλά που δεν μου φόρτωσαν και το... φόνο του Κένεντυ!!!

Κλείνοντας, θα ήθελα να παρακαλέσω τους υπεύθυνους του αγαπητού σωματείου Ολυμπιακός Αμπελιάς, να συνεχίσουν τις προσπάθειές τους για την άνοδο του σωματείου τους στην παραπάνω κατηγορία και να πάψουν να «σεληνιάζονται» με «υποθέσεις» και «υποψίες» που έντεχνα τους δημιουργούν κάποιοι που μάταια ονειρεύονται καρέκλες και αξιώματα

Λάρισα 22 Φεβρουαρίου 2017

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΟΥΛΑΡΑΚΗΣ

Πρόεδρος της Ε.Δ./Ε.Π.Σ.Λ.