Βαθμολογία

Μπορούσε την νίκη ο Πύρρος

Ισόπαλη χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε η σημερινή (5/2) αναμέτρηση του Πύρρου με αντίπαλο τον Ιπποκράτη για την 12η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ' ΕΠΣΛ.

Ένα αποτέλεσμα που θα μπορούσε να είναι νικηφόρο για την ομάδα του Κώστα Βασίλη που είχε τις ευκαιρίες για την νίκη χωρίς να καταφέρει να σκοράρει, αλλά να μένει σε απόσταση αναπνοής από τον πρωτοπόρο Πυργετό που έχει 28, έναντι 27 του Πύρρου.

Μόλις στο 3' καλό σουτ του Βάσσου πέρασε άουτ, ενώ στο 20' εκτέλεση φάουλ του Τσίλη πέρασε άουτ και στο 28' από κόρνερ του Μπότση και κεφαλιά του Κάτση η μπάλα κατέληξε άουτ.

Τελευταία καλή στιγμή για το πρώτο μέρος στο 40' με το σουτ του Μήτρου να περνά άουτ, ενώ στο 60' η καλύτερη στιγμή του Πύρρου στην αναμέτρηση με τον Μήτρου να ντριμπλάρει όλη την άμυνα και να περνά την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα, αλλά αυτή να καταλήγει πάνω από τα δοκάρια.

ΑΣ Βορειοηπειρωτών ο Πύρρος (Κώστας Βασίλης): Κιόρογλου, Χαϊδούσης (80' Αλβανός), Μπότσης, Τσιάβος (60' Θεμελής), Κάτσης, Τσιμπουργκινούδης (75'Μουλάς) Λίτσας, Μαρούδης, Μήτρος, Τσίλης, Βάσσος.