Βαθμολογία

Τσιώλης: «Περιμένουμε το ματς με τον Ηρακλή..»

Για το παιχνίδι με τον Πλατανιά, τις μεταγραφές που περουσιάστηκαν επί του χόρτου αλλά και αυτές του «έρχονται«, καθώς και για το τι γίνεται από εδώ και πέρα μίλησε ο προπονητής της ΑΕΛ Σάκης Τσιώλης, μετά το ισόπαλο απότέλεσμα της ομάδας του κόντρα στον Πλατανιά.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα είπε ο τεχνικός της ΑΕΛ, Σάκης Τσιώλης:

«Ένα παιχνίδι πάρα πολύ δυνατό. Σε τεντωμένο σχοινί ακροβατούσαμε και οι δύο, όμως ο Πλατανιάς είχε μεγαλύτερη άνεση. Έγινε πολύ μεγάλη προσπάθεια από τα παιδιά. Αυτά τα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες. Η φάση του Ναζλίδη έπαιξε σημαντικό ρόλο διότι ενδεχομένως να έπαιρνε και κόκκκινη κάρτα. Στο δεύτερο μέρος με μεγαλύτερη άνεση γύρισε τη μπάλα ο Πλατανιάς. Είναι μια ομάδα που έχει τρομηρή συνοχή και ομοιογένεια η οποία βγαίνει μάσα στο παιχνίδι.» τόνισε αρχικά...

«Περιμένουμε το ματς με τον Ηρακλη και περιμένουμε να πάρουμε δύο σερί νίκες για να ξεφύγουμε. »

«Σήμερα είναι και μια θλιβερή επέτειος και θέλαμε σήμερα να πάρουμε τη νίκη για το φίλαθλό μας. Για το αδικοχαμένο αυτό παιδί. Δεν πειράζει ας είναι καλά εκεί που είναι και ίσως σε ένα άλλο παιχνίδι να μπορέσουμε να του την αφιερώσουμε.» πρόσθεσε εν συνεχεία...»

«Ενδεχομένως να μπορούσαμε να είχαμε πάρει κάποιες νίκες αλλά αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Με τα νέα παιδιά μπορούμε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι. Έρχεται ένα παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο οποίο μπορούμε να διεκδικήσουμε βαθμούς. Το κάθε παιχνίδι είναι τελικός.» είπε σχετικά με τον τρόπο αντιμετώπισης των παιχνιδιών από την ΑΕΛ.»

«Εμείς ζούμε στην ένταση όλη την ώρα μέχρι να αισθανθούμε ποδοσφαιρική άνεση. Ο κόσμος πρέπει να δείξει υπομονή κα στο τέλος θα δικαιωθούμε όλοι μας.»

«Θα χρειαστούμε λίγο χρόνο για τις μεταγραφές. Σήμερα είδαμε τον σέντερ φορ ο οποίος είχε την κίνηση και βγήκε στον χώρο, Πιθανόν να ήταν σήμερα το πρόσωπο του παιχνιδιού.» ανέφερε σχετικά με τις μεταγραφές.

«Έκανα αλλαγές τακτικής. Χρησιμοποιούμε τους παίκτες που πρέπει. Δεν αλλάζουμε τίποτα δραματικό με τους τρεις στόπερ. Και αφού έχουμε τους παίκτες με τους οποίους μπορούμε να παίξουμε φουλ μπακ γιατί όχι. Δεν είχαμε θέματα όσον αφορά τη λειτουργία μας. Προσαρμοστήκαμε στο στυλ του αντιπάλου.» απάντησε σχετικά σε ερώτηση που του τέθηκε για το σχηματισμό και τις αλλαγές της ομάδας.