Βαθμολογία

Τάσος Λιούτας: Ένας ξεχωριστός τερματοφύλακας!

Ο Τάσος Λιούτας αγωνίζεται στην ομάδα του Αγίου Θωμά στο πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΛ, όμως είναι σίγουρα πολύ διαφορετικός από όλους τους άλλους…

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ

Συγκεκριμένα παρότι η φύση του στέρησε την ακοή και την ομιλία, κατάφερε να αναπτύξει ένα πολύ μεγάλο ταλέντο όσον αφορά τη θέση που αγωνίζεται αφού εδώ και χρόνια παίζει στην Εθνική ομάδα κωφαλάλων.

Τον συναντήσαμε στο παιχνίδι με τον Διογένη όπου με τη βοήθεια ενός συμπαίκτη του καταφέραμε να αποσπάσουμε κάποιες σκέψης του για τον αθλητισμό αλλά και τη δύναμη που αντλεί μέσα στα γήπεδα. Μας έκανε εντύπωση ότι ο Τάσος «διαβάζει» τα χείλη του συνομιλητή του και καταλαβαίνει τα πάντα!

«Αγωνίζομαι από πολύ μικρός στον Απόλλωνα Λάρισας, στη συνέχεια πήγα στη Νεάπολη και τώρα είμαι στην ομάδα του Αγίου Θωμά. Με τιμά ιδιαίτερα που είμαι στην Εθνική κωφαλάλων όπου πριν δύο χρόνια αγωνίστηκα στην Γερμανία για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Επίσης πριν δύο μήνες η Εθνική ομάδα έδωσε προκριματικά στην Αγγλία για τους Ολυμπιακούς αγώνες». Είναι αξιοζήλευτο λοιπόν για το πώς κατάφερε την ιδιαιτερότητά που έχει να την κάνει μεγάλο προτέρημα.