Βαθμολογία

Ήττα και παράπονα για τον Κεραυνό Δρυμού

Την ήττα με σκορ 2-1 γνώρισε ο Κεραυνός Δρυμού στην έδρα της Νίκης Μιχαήλ, σε μια αναμέτρηση όπου οι φιλοξενούμενοι στο τέλος του αγώνα, εξέφρασαν τα παράπονά τους για τις συνεχόμενες κακές διαιτησίες.

Στο 12' λεπτό έγινε το 1-0. στο 20' ο Καλτεκης Θ. είχε οριζόντιο δοκάρι με τη μπάλα να καταλήγει άουτ. Στο 30' τετ ατετ ο Καλτέκης, το σουτ που επιχείρησε όμως απέκρουσε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας.

Στο 50' ο Γαλανός ύστερα από φάουλ έκανε το 1-1. Στο 48' ύστερα από αμφισβητούμενο πέναλτι έγινε το 2-1. Στο 50' κάθετο δοκάρι είχε ο Δριστέλλας Τ. Στο 78΄ο Κουτσογιάννης έκανε το σουτ, μπλόκαρε όμως ο τερματοφύλακας. Τελευταία αξιοσημείωτη φάση της αναμέτρησης ήρθε στο 87', με το χαμένο τετ α τετ για τον Καλτέκη.

Δείτε τη σύνθεση του Κεραυνού Δρυμού:

Φάνης Τσέλιος : Στάμος, Ρουμπιές, Γκαντούνας Β., Γκαλίτσιος (70' Ζιώγας), Κουτσογιάννης, Παναγιώτου, Ζιάρας Β. (Τζίκας Θ.), Δριστέλλας (83΄Ζιώγας), Μπαριάνης, Καλτέκης Θ., Γκαντούνας Γ., Γαλανός

*Η διοίκηση του Κεραυνού Δρυμού εκ μέρους του προέδρου της κ. Βασίλη Μπανταβή, εκφράζει τα παράπονά της για τις συνεχόμενες κακές διαιτησίες. Η ομάδα δεν πηγαίνει να αγωνιστεί μόνο για να κερδίσει, αλλά και να χαρεί τα Σάββατα και τις Κυριακές. Οι ιθύνοντες καλά είναι να δουν τι ακριβώς πρέπει να γίνει.