Βαθμολογία

Τα είχε όλα ο Πύρρος

Μεγάλη νίκη πέτυχε σήμερα (26/11) ο Πύρρος με 2-0 κόντρα στον Αετό Αετολόφου για την 8η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ' ΕΠΣΛ.

Ένας Πύρρος που τα είχε όλα, αφού πέραν των δυο τερμάτων είχε και τέσσερα!!!!! οριζόντια δοκάρια στην αναμέτρηση, όλα στο πρώτο ημίχρονο, όπως αντίστοιχα στο δεύτερο ημίχρονο σκόραρε τα τέρματα νίκης.

Μόλις στα πρώτα τέσσερα λεπτά τα δυο δοκάρια με τον Μούρη στο 2' και τον Τσίλη στο 4', ενώ ο ίδιος παίκτης στο 10' βρέθηκε τετ-α-τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα ο οποίος απέκρουσε το σουτ του. Με την συμπλήρωση του πρώτου τετάρτου στην αναμέτρηση το τρίτο οριζόντιο με τον Τσίλη και στο 20' ένα καλό σουτ του Μούρη πέρασε λίγο άουτ.

Το καρέ των δοκαριών συμπληρώθηκε στο 32' με τον Μούρη, ενώ στο 40' το δυνατό σουτ του πολύ καλού Αλβανού απέκρουσε ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων και το 0-0 να αποτελεί το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 48' το σουτ του Τσίλη απέκρουσε με τα πόδια ο πορτιέρο του Αετού, ενώ δυο λεπτά αργότερα η υπεροχή του Πύρρου καρποφόρησε με την ωραία ατομική προσπάθεια του Τσίλη που έπιασε την βολίδα στέλνωντας την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Στο 55' νέα ευκαιρία για τον Πύρρο όταν το σουτ του Μούρη έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 62' ο Αλβανός με ωραία ατομική ενέργεια και πλασέ πέτυχε το τελικό 2-0.

Ευκαιρίες για το 3-0 έχασαν ο Μαργαρίτης στο 70' που το σουτ του απέκρουσε δύσκολα ο αντίπαλος πορτιέρε, στο 75' με το σουτ του Μούρη να καταλήγει άουτ, στο 80' με το τετ-α-τετ του Θωμά και στο 83' με το δυνατό σουτ του Λίτσα να φεύγει πάνω από τα δοκάρια.

Πύρρος (Κώστας Βασίλης): Κιόρογλου, Χαϊδούσης, Λίτσας (85' Βάσσος), Τσιάβος (30' λ.τ. Μήτρος), Κάτσης, Τσιμπουργκινούδης, Μαργαρίτης, Μαρούδης, Αλβανός (75' Θωμάς), Μούρης, Τσίλης.