Βαθμολογία

Υποδειγματική εμφάνιση και νίκη για τον Πύρρο...

Πολύ μεγάλη νίκη σημείωσε ο Πύρρος, ο οποίος ήταν καταιγιστικός απέναντι στους Καλαρρύτες. Πέτυχε τέσσερα τέρματα και είχε αρκετές φάσεις απέναντι σε μια ομάδα που δεν αντέδρασε.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ

Στο 4' ο Τσάβος έκανε τη σέντρα ύστερα από φάουλ, ο Μούρης άνοιξε τον χώρο και ο Μπίμπας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.Στο 10΄, μετά από σέντρα του Βάσοου από δεξιά, απέκρουσε ασταθώς ο Τσόγιας, και ο Μούρης έκανε το 0-2.

Στο 17΄ο Βάσσος έκανε τη σέντρα και ο Μούρης σε κενό τέρμα έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 30' ο Μούρης με ατομική ενέργεια έκανε το 0-3. Στο 33΄πάλι ο ίδιος παίκτης έστειλε την μπάλα δίπλα από το δοκάρι. Στο 40' το σουτ ε΄κανε ο Μπίμπας, η μπάλα πέρασε πάνω από το δοκάρι.

Στο 50' και το 55' τα σουτ των Τσίλη και του Μούρη πέρασαν άουτ. Στο 88' ύστερα από σέντρα του Μαργαρίτη, με αυτογκολ έγινε το τελικό 0-4. Στο 75΄έχουμε σοβαρό τραυματισμό του Μπίμπα στο γόνατο, ύστερα από αντιαθλητικό χτύπημα, με τον παίκτη να μεταφέρεται στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Καλαρρύτες (Κώστας Ρεντούμης): Τσόγιας, Μουστάκας Φ, Σουπεκιώτης, Δύμου, Τζοβαράς, Τσιγάρας, Σακογιάννης, Διμιτρόφ, Γιακουβής, Βάσος, Τσίπις.

Πύρρος (Κώστας Βασίλης): Κιόρογλου, Βάσσος, Λίτσας (65' θωμάς), Τσάβος, Μαρούδης, Τσιπουργκενούδης, Μαργαρίτης, Μπίμπας (75' Μουλάς), Τσίλης, Μούρης, Μήτρος (46' Αλβανός).

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο  Νικολάου. Πρώτος βοηθός ο Τζιόλας και δεύτερος ο Πάλλας.