Βαθμολογία

Μάνδρα – Προμηθέας 2-5 (Pics)

Την ήττα γνώρισε το Σάββατο (19/10) η Μάνδρα απέναντι στον Προμηθέα για την 6η αγωνιστική της Γ' ΕΠΣΛ με σκορ 2-5.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΔΡΕΟΥ

Ένα παιχνίδι που διασταυρώθηκαν οι δύο πρωτοπόροι της βαθμολογίας με τον Προμηθέα να φεύγει νικητής από την έδρα της Μάνδρας. Στο αγωνιστικό κομμάτι μπήκαν δυνατά και οι δύο ομάδες θέλοντας να πετύχουν  ένα γρήγορο γκολ.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Προμηθέας βρίσκονταν μπροστά στο σκορ με 0-4. Ωστόσο η κατοχή και δύναμη κυριαρχούσε στο κέντρο του γηπέδου. Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου δυνατά μπήκε η Μάνδρα και στο 48ο λεπτό εκτέλεσή φάουλ του Καλφούντζου την κεφαλιά πήρε ο Παπαδόπουλος και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μειώνοντας σε 1-4. Στο 57ο λεπτό σουτ βολίδα του Τζίκου η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά όμως ο πορτιέρο Ιωαννίδης απέκρουσε με δυσκολία.

Το μόνο που κατάφερε η Μάνδρα στο 86ο λεπτό μετά από ανατροπή του Καραπετσάνη στον Παπαδόπουλο ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι υπέρ της Μάνδρας. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Καλφούντζος και μείωσε σε 2-5.

Μάνδρα (Φώτης Γρηγοριάδης): Σοφιατζιδης, Τσολακίδης (68’ Δημητρέλης), Φυνιάς, Παπαδόπουλος, Μπακογιάννης, Καδογλου, Καλφούντζος, Τζίκος, Παπαδόπουλος Γ., Φασούλας, Τσιούτσας (62’ Φωτάκης).

Προμηθέας (Βαγγέλης Στεφανής): Ιωαννίδης, Καραπετσάνης, Δολμές, Πότσης, Σκαρίδας, Ηλιόπουλος, Καρκατζιάς (66’ Κολοκυθόπουλος), Σείζης (78’ Καρβουνάρης), Ρουμπιές, Τριτάρης, Παπαδόντας (73’ Πατσούρας).

Διαιτητική τριπλέτα: Σούλης, Στεργιακούλης, Μπάρκας.